Sayfa 179/495 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1. Karaduman simdide 98 Bulmadan kotdan cikamaz diyor.cok komik insanlarsiniz

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. suat sen yenisin ben ilk kottan çıkma haberi geldiğinde yazdım bunları..balık adam ve zor kardeşler karşı çıktılar bana..
    şimdi ise gizliden hisse almışlar yatmışlar üstüne..
    açın okuyun ne yazmışım..
    önceki formda kaldı..alıntılayacam buraya

3. önceki formdan..

1. hiçbir kağıt 6-8 aydan evvel çıkmadı..
    2. hiçbir kağıt 30 günlük ağırlıklı ortalama ile kottan çıkmadı..
    3. hiç bir kağıt bu kadar baskıya maruz kalmadı..
    4. oyunun altın kuralı hırsızlık serbest, adamlar son dakikaya kadar süreci kullanır..bir mevcut durum biter diğeri başlar, hırsızlığın yeni versiyonudur bu..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    suat sen yenisin ben ilk kottan çıkma haberi geldiğinde yazdım bunları..balık adam ve zor kardeşler karşı çıktılar bana..
    şimdi ise gizliden hisse almışlar yatmışlar üstüne..
    açın okuyun ne yazmışım..
    önceki formda kaldı..alıntılayacam buraya
    Karaduman hastayım senin yazılarına.
    Sende olmasan bu forum cekilmez vallahi .
    Nedir bu kızgınlığın alan alır satan satar
    Balıkadam bir miktar aldım yüzde 1 ihtimal için dusuk bir miktar dedi .20.14 ten en kotu 20.12 veririm kottan çıkarsa dedi.
    Zor aldimi bilmiyorum ama zor denizbanka yöneldi burada yazdı .

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. alıntılara devam..

belki 20 kez yazdım, yine diyorum, Tuddf ya da başkası borsadan ayrılma şekli birebir benzemez, kottan ayrılanlar incelendiğinde benzeyen durum şu; 3 aşamalı mal toplama süreci ve 6-8 ay geçen süre..
    Tuddf ile benzeyen teknik yapısıdır, iflas fiyatlaması gibi baskılanmış fiyatıdır..bu yüzden Tuddfa göre olası çıkışları oranladık..

6. önceki formdan;

yatırımcı ilişkilerinden istediğim yanıtı bir türlü alamadım ve 3.kez şu şeklide mesaj yazdım..

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim daha net cevap alabilirsem sevinirim;
    Şirket borsa kotundan çıkacak diyorsunuz ama bildiğim kadarıyla ilgili tebliğde %95 oranıyla hakim ortak dışındaki pay sahipleri hakim ortağa satış yapamazlar.

hakim ortağa satış için hakim ortağın %98 olması şartı var diye biliyorum..bu oran olmadan diğer pay sahipleri nasıl satış yapabilecek?

7. o zamanlar yine;
    yatırımcı ilişkilerinden 2. gelen cevap..

Borsa kotunda çıkmak ile ortaklıktan çıkma konuları farklıdır. Bu işlemler SPK nın farklı tebliğlerinde ayrı ayrı düzenlenmiştir. Bu konuların birlikte değerlendirilmesi doğru olmaz.

Kottan çıkma , Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" ve diğer ilgili düzenlemelerine göre yapılabilmektedir. Konu ile ilgili detaylı bilgilendirmemiz, KAPtaki duyuru metnin de açıklanmıştı. Ortaklıktan çıkma işlemleri ise , sizinde belirttiğiniz gibi Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği'nde belirtilen esaslara göre yapılabilmekte ve hakim ortağın %98 hisseye ulaşması esastır.

8. satma hakları ve ortaklıktan çıkartma hakları tebliğde diyor..
    kendi ağzıyla diyor yatırımcı ilişkileri..
    şuan satma hakkı tanıyorsun işte..
    oran ise %98..
    ne demek bu..
    %98 i bulacam demektir.

Sayfa 179/495 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz