Erhan eskilerde sayın anonimin yazdıgı getiri eğrisi zarar edince flata geç, birde getiri eğrisinin tomayı kesmesine göre flata geç diye iki tane örnek sistem var. Benim gibi yeni başlayan için bunu sıfırdan yazmak zor olacak. Bende düşündümde örnek formülün strateji kısmına kendi sistemimin stratejisini yazayım diye düşündüm olur değilmi ?

Kullandıgım sisteme çok iyi gelir diye düşünüyorum. Çünkü benim sistemde terse kalma çok oluyor, benim sisteme ilaç gibi gelir diye düşünüyorum.

Getiri eğrili sistemimi halledebilirsem getiri eğrisi üzerindeki tomayı da optimize edebilirmiyim?

Yine eskilerden anonimin paylaştıgı 2 sistemin sinyalini birleştirip tek bir sinyal ortaya koyan bir sistem var. 1. sistem al, 2 sistem al sa al sinyali gönder yada .1 sat 2. flatsa flat kal gibi çok çeşitli sinyal kombinasyonu olan bir sistem. Değişik sistemlere uygulanabilir.

Şöyle bir düşündümde kullanabilirmiyim diye fakat kendi sistemimin yapısı azda olsa benziyor. Aynı indikatörde olma benim sistem de 2 sistem kullanıyor. Sizin eskilerde bu sistem üzerinde çalışmanız oldumu acaba.

Sayın anomin sağolsun zamanında devrim yaratacak sistemler paylaşmış.