Sayfa 272/1001 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

IMF/Rice: Türkiye'nin IMF'den finansal destek, program talebi yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan konut kredisi kullanmış ve mevcut kredi bakiyesi 500.000 TL’nin altında olan müşterilerine, talep etmeleri halinde kredilerini aylık %0,99 faiz oranıyla yenileme imkanı sağlanacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Uyuyan devi uyandirmislar !!!!
    17 senedir neredeymişler,17 sene Dünyaya bizi maskara ettiler,ilk başta çuval olayı !!!,peşi kahraman ABD eskerleri !!!..apar topar Süleyman Şah türbesi olayı,en vahimi Kıbrısı Rumlara verme olayı,böyle sürüp gider

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    IMF/Rice: Türkiye'nin IMF'den finansal destek, program talebi yok
    Gerek yokki,nasıl olsa içeride keriz çok,iç kaynaktan ödenir,en büyük kaynak,vatandaşın kayıt altına aldıkları 190 milyar üstü döviz,bir kararda tl hesaplarına çevrilip cepte nasıl olsa hesapları...Kenan Evren ve Özalda iç kaynak olarak SSK gelir ve varlıklarına el koymuştu !!!...peki ya sonra ne olacak ???..bedeli kim ödeyecek ???

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben de çözemedim, 32 bina 320 daire falan desem de olmuyor, 1.895 daire iyice saçmalık.
    ctesı-yada pazar y.özdilin yazısında vardı, 99 depremı sonrasında 3 katlı bınanın orta katına oturulabilir raporu verilmiş, gerisini yazmaya gerek yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan konut kredisi kullanmış ve mevcut kredi bakiyesi 500.000 TL’nin altında olan müşterilerine, talep etmeleri halinde kredilerini aylık %0,99 faiz oranıyla yenileme imkanı sağlanacak.
    bu gidişle Devlet bankalarına kar ettirmeyecekler.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Gerek yokki,nasıl olsa içeride keriz çok,iç kaynaktan ödenir,en büyük kaynak,vatandaşın kayıt altına aldıkları 190 milyar üstü döviz,bir kararda tl hesaplarına çevrilip cepte nasıl olsa hesapları...Kenan Evren ve Özalda iç kaynak olarak SSK gelir ve varlıklarına el koymuştu !!!...peki ya sonra ne olacak ???..bedeli kim ödeyecek ???
    Örnek ne kaldı vergide.

İmar barışı yaptık.

Şimdi ayak parası her adımda yürüme bedeli

nefes alma bedeli

atık su bedeline ek wc kullanma bedeli

Harcamayı hiç kısmayı düşünmesinler.

Birde ne konuştunuz 11 gün IMF ile???
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    bu gidişle Devlet bankalarına kar ettirmeyecekler.
    Bankaları düşünen kim !!!,daha öncede bankalarıda hedef almışlardı,ne düşünüyorlar bilemiyoruz,ama şu bir gerçekki,krizler hep banka yoluylan çıkmıştır

Sayfa 272/1001 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •