Sayfa 755/855 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805 ... SonSon
Arama sonucu : 6838 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Alm firsati vermesi iii olmadi..

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Dirrling hoca hakli..

Teşekkür ederim efendim. Ben hep haklıyım. Ufak ufak mallandık. Asagi seviyelerden

Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    ben artırdım 87 den
    85 lereden ben de artırdım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Filler tepişecek demiştik ) yeterki biz ezilmeyelim) 1.8,, den maliyetlenen arkadaş bile seviniyorsa daha ne olsun )
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim efendim. Ben hep haklıyım. Ufak ufak mallandık. Asagi seviyelerden
    Umduğun gibi olmadı ama bu seviyelerden mallanmanda iyi hayırlı olsun.

6. Harika bir bakış, sadece hedefe odaklanma tebrikler .

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Burute girmez ins.

Bu hareket hiç yabancı gelmedi bana bir yerden tanıdık geliyor..muhtemelen eski spek son kozlarını oynuyor.Bürüt takas dahil yeni şikayet ve cezalar için zemin hazırlıyor. Ama EYK iyi toparladı, tahtada ağırlığını hissettiriyor. Oyunu ben kurarım benim kurallarıma göre olacak diyor...

8.  Alıntı Originally Posted by CIvata Yazıyı Oku
    Bu hareket hiç yabancı gelmedi bana bir yerden tanıdık geliyor..muhtemelen eski spek son kozlarını oynuyor.Bürüt takas dahil yeni şikayet ve cezalar için zemin hazırlıyor. Ama EYK iyi toparladı, tahtada ağırlığını hissettiriyor. Oyunu ben kurarım benim kurallarıma göre olacak diyor...
    Tahtada bugün yapılan harekette pek brüt takaslık sayılmaz. Yani bu harekete brüt takas tedbiri getirirse SPK çifte standart uyguluyor derim. Daha geçen günlerde cemaş, adese ozgyo üçlüsü bri kaç gün üst üste tavan tavan gitti. Gün içinde aşağı yukarı hareketleri de oluyordu ama gün sonunda tavan ya da tavana yakın kapatıyordu. hareketlenmenin 6 ya da 7. gününde brüt geldi sanki. Yalnız yeni tahta sahibi beyefendi tahtada kimseyi takmıyor belli ki. Eski speğin bayağı zoruna gitmiş demek ki.

Sayfa 755/855 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •