Sayfa 640/1000 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. ppf'ci dostlarıma bir sorum var: iş bankasıyla çalışıyorum. dün iş portföy kısa vadeli borçlanma araçlarındaydım. bu gün de mi aynı fonda kalsam, yoksa para piyasası fonuna mı geçsem?

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ppf'ci dostlarıma bir sorum var: iş bankasıyla çalışıyorum. dün iş portföy kısa vadeli borçlanma araçlarındaydım. bu gün de mi aynı fonda kalsam, yoksa para piyasası fonuna mı geçsem?
    hiç durma sat ppf ye geç, ben dün kvba fonumu satıp ppf ye geçtim bile.2 yıllık gösterge 0,39 puan yukarı attı ,daha kısa vadelerde yukarı atmıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Hocam tcd hisse tablosunda Aghol bugünkü fiyat 15.7 şeklinde sabitlenmis.Duzeltme durumun olabilir mi ?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düzelttim hocam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ppf'ci dostlarıma bir sorum var: iş bankasıyla çalışıyorum. dün iş portföy kısa vadeli borçlanma araçlarındaydım. bu gün de mi aynı fonda kalsam, yoksa para piyasası fonuna mı geçsem?
    G
    Aylık ihtiyaç için ppf bulunduruyorum. Vakıfbank, bugün o değişimi yaptım. (vkt den vk 6 ya..)miktar az olduğundan çok düşünmedim.. ama önümüzdeki birkaç gün için bu değişim avantajımıza olur gibi bana göre

5. Kısa vadeli olan varsa elinde satsın zaten, biz valör var diye satmıyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    hiç durma sat ppf ye geç, ben dün kvba fonumu satıp ppf ye geçtim bile.2 yıllık gösterge 0,39 puan yukarı attı ,daha kısa vadelerde yukarı atmıştır.
    teşekkürler, şimdi değiştirdim. bu sabahki getiri yüzde 0,0618 olmuştu ve gayet güzeldi. faiz düşüşlerine denkgelince bu fon, bayağı güzel getiri sağlıyor

Bist100 grafiğiyle hisse senedi ağırlıklı fon grafiklerini üst üste koyup inceleyebileceğimiz bir platform var mıdır acaba?

8. bu gün bir deneme yapıp iş cep yatırım fonu alış menüsünden iş bankası anlaşmalı fonlar kısmından bir liralık kira sertifikası fonu aldım. bu işlemi tefaş fonları menüsünden yapmadığımdan ilgili fonu yarın sabah hesabımda görebilir miyim diye bakacağım ve şayet görebilirsem bu gün aldığım t1 fonu yarın tekrar satmış olacağım. şayet tefaşı işaretlemediğimden fon sabah hesaba geçiyorsa borsanın çok düştüğü ve ertesi gün tepki gelebileceğini düşündüğüm bir gün iş bankası hisse fonlarından birini atıyorum bu gün alıp yarınkı tepkide hemen satarım diye bu denemeyi yaptım

Sayfa 640/1000 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •