Sayfa 837/1000 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Tcd ye bakabildiniz mi hocam?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kartal Hoca paylaşıma kapatmış bakamıyorum hocam

2. Gösterge faiz % 8.75 aşağıda. HTT'den olağanüstü bir performans bekliyorum. Tam zamanında yazmışız yahu, bu kadar da şans olmaz ki. Dediğim gibi MB bu havayı kaçırmayıp 200 BP indirime gidecek bana kalırsa. Bu da gösterge faizin 12.80 lere kadar bir hareket yapabileceğini söyler bana.

EID portföyüm bugünkü hareketle birlikte -muhtemelen- artıya geçecek. Altın fonlar duruyor; ons altın gerilememekte ısrarcı. Endeks beklentimiz doğrultusunda 98.500 civarında bir süre dengelenme süreci yaşayacak anlaşılan, tabiki sarı kafa manyak bir tweet atmazsa. Banka yoğun fonlar bugün malı götürdü diğer hisse yoğun fonların performanslarına Pazartesi bakarız üstadlar.

Benden bu kadar.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Rusya ile daha anlaşılmadı bakalım oradan pürüz çıkacak mı.
    Rusya cepte
    Onlarada su sekil yaklasiriz
    S400u geri al 😃😃😃
    Ulan reis isini biliyor valla

Isin girgiri burokrasiye gore
    Rusya olumsuzluk cikaracak olsa
    Acil dun aksamki aciklamalardan sonra gorusurdu...bu planli bir ziyaret...rusya bize muhtac

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kartal Hoca paylaşıma kapatmış bakamıyorum hocam
    Evet hocam ben de bakamadım kapamis Kartal hoca

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Gösterge faiz % 8.75 aşağıda. HTT'den olağanüstü bir performans bekliyorum. Tam zamanında yazmışız yahu, bu kadar da şans olmaz ki. Dediğim gibi MB bu havayı kaçırmayıp 200 BP indirime gidecek bana kalırsa. Bu da gösterge faizin 12.80 lere kadar bir hareket yapabileceğini söyler bana.

EID portföyüm bugünkü hareketle birlikte -muhtemelen- artıya geçecek. Altın fonlar duruyor; ons altın gerilememekte ısrarcı. Endeks beklentimiz doğrultusunda 98.500 civarında bir süre dengelenme süreci yaşayacak anlaşılan, tabiki sarı kafa manyak bir tweet atmazsa. Banka yoğun fonlar bugün malı götürdü diğer hisse yoğun fonların performanslarına Pazartesi bakarız üstadlar.

Benden bu kadar.
    EID ilavesi yapmadınız dimi üstadım

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    EID ilavesi yapmadınız dimi üstadım
    Hayır üstadım. Onun yerine çok düşmüş olan HTT aldım.

Hatta şöyle bir çalışma yapmıştım. Eylül ayı performansı hisse fonlar kadar güzel. Gösterge faizin 16.20 seviyelerinden 13.88'e gerilemesinde % 8 lik bir getiri sağlamış. Ben aldığım gün gösterge faiz 16.31 görmüştü, şayet beklentilerime uygun hareket ederse (12.80 ler) muhtemelen aynı oranda kâr yazar. O da yeter bana.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Webster usta ne diyor?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Hayır üstadım. Onun yerine çok düşmüş olan HTT aldım.

Hatta şöyle bir çalışma yapmıştım. Eylül ayı performansı hisse fonlar kadar güzel. Gösterge faizin 16.20 seviyelerinden 13.88'e gerilemesinde % 8 lik bir getiri sağlamış. Ben aldığım gün gösterge faiz 16.31 görmüştü, şayet beklentilerime uygun hareket ederse (12.80 ler) muhtemelen aynı oranda kâr yazar. O da yeter bana.
    Bol kazançlar üstadım güzel zamanlama yapmışsınız 12.80'e gelirse gösterge büyük bir ihtimalle borsada 100-105'leri görür.

Sayfa 837/1000 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •