Gösterge faiz % 8.75 aşağıda. HTT'den olağanüstü bir performans bekliyorum. Tam zamanında yazmışız yahu, bu kadar da şans olmaz ki.Dediğim gibi MB bu havayı kaçırmayıp 200 BP indirime gidecek bana kalırsa. Bu da gösterge faizin 12.80 lere kadar bir hareket yapabileceğini söyler bana.
EID portföyüm bugünkü hareketle birlikte -muhtemelen- artıya geçecek. Altın fonlar duruyor; ons altın gerilememekte ısrarcı. Endeks beklentimiz doğrultusunda 98.500 civarında bir süre dengelenme süreci yaşayacak anlaşılan, tabiki sarı kafa manyak bir tweet atmazsa. Banka yoğun fonlar bugün malı götürdü diğer hisse yoğun fonların performanslarına Pazartesi bakarız üstadlar.
Benden bu kadar.![]()
Evet hocam ben de bakamadım kapamis Kartal hoca
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır üstadım.Onun yerine çok düşmüş olan HTT aldım.
Hatta şöyle bir çalışma yapmıştım. Eylül ayı performansı hisse fonlar kadar güzel. Gösterge faizin 16.20 seviyelerinden 13.88'e gerilemesinde % 8 lik bir getiri sağlamış. Ben aldığım gün gösterge faiz 16.31 görmüştü, şayet beklentilerime uygun hareket ederse (12.80 ler) muhtemelen aynı oranda kâr yazar. O da yeter bana.![]()
Webster usta ne diyor?
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri