Başka şirket kurdular onun üzerinden yürüyorlar büyük ihtimalle masa sandalye hesabı değerleme raporların çıkar iştirakleri bağlı ortakları gayimenkulleri .........CBS Holding : %49.99
Shinto Paint Co : %39.99
Itochu Corp. : %10
Diger : %0.02" (IMKB BULTEN) ........ Çbs shinto bu yüzden kurulmuş olmalı.
kimya sektörü üçü açık pazarı geniş olan sektör güçlü şirketler bu sektörden çok paralar kazanıyor.nipponda uluslar arası bir oyun kurucu bu sektörde neden yatırımlarını Türkiyede yapıp bir çok ihracatını burdan gerçekleştirmesin. anadolu toprakları heleki istanbul avrupaya yakın afrikaya yakın yatırım yapılacak bir ülke bence..
çbs printaştaki deki payları gerçekten buna yakın çıkarsa müthiş olur.tamamiyle varsayım ve tahmin benim düşüncen.ama az kaldı.
Tahminler üzerinden konuşmaktan başkada şansımızda yok kurdukları şirketin süresi varsa bittiğinde hisseleri geri vermeli holdingte paylar açısında aynı olacak printaştaki pay sahipleri açısın dan sermaye azaltılmalı holding hisseleri emaneten almış olarak düşünüyorum oranlar açısından pay sahipleri her bakımdan haksızlığa uğramış olmazmı. Bedelsiz olsaydı herkese pay dağıtılırdı rüçhanlı olduğu için bedellide rüçhanlı şirketin haklarının kısıtlanması.....? Nasıl çözülür.
İLETİŞİM / CONCTACT
Adres / Address : Tuzla Kimya Sanayicileri OSB, Melek Aras Bulvarı, No 19 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
Telefon / Telephone : +90 216 593 4520 (3 hat)
Telefax : +90 216 593 4523
E-mail : info@nipponpaint.com.tr
Vergi Dairesi / Tax Office : Yenikapı
Vergi No / Tax No : 6310762542
Ticaret Sicil No /Registery Number : 886035/0
Mersis No /Mersis Number : 0631 0551 7040 0024
YÖNETİM KURULU / BOARD OF DIRECTORS
Yönetim Kurulu Başkanı : H. Safa Doğantürk
Yönetim Kurulu Üyesi : Hiroshi Hanaoka
Yönetim Kurulu Üyesi : Minoru Iwamura
Yönetim Kurulu Üyesi
Yer İmleri