Sayfa 19/1000 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 145 - 152 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ee ne oldu DZT getirilerini yediniz, eksi oldu.
    Ben PPF getirisini muhafaza ediyorum, artı oldu.
    Demekki PPF daha karlıymış.
    Ben yurt dışında yiyeceğim.
    Shaktar, Dinamo Kiev, Lviv maçlarına gidip gol atmaya çalışırız.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Risk algısı arttıkça gitti GPG'ler demekki.Bol kazançlar dilerim.
    Teşekürler sizede bol kazançlar üstadım.Gerekirse tekrar ilave ederiz ne olacak Sizin portföyü bekliyoruz merakla

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ben yurt dışında yiyeceğim.
    Shaktar, Dinamo Kiev, Lviv maçlarına gidip gol atmaya çalışırız.
    Bu da gösteriyorki en kazançlı fonlar PPF'ler.
    Az kazandırıyor, o yüzden harcatmıyor.Damlaya damlaya göl sonra da deniz oluyor.

Çok kazandıran fonlar ise sadece götürüyor.Baksanıza webster jakuzide yiyiyor paraları, siz yurtdışına göz diktiniz.Külliyen zarardasınız.
    Bana uymaz.PPF forever....

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Teşekürler sizede bol kazançlar üstadım.Gerekirse tekrar ilave ederiz ne olacak Sizin portföyü bekliyoruz merakla
    Ben full artı full kvbf'deyim şimdilik.PPF'nin 1 tık üstü.

5. Kasım ayı başında açıklanacak olan Ekim ayı enflasyonu düşük olur ise ( 9,26 da kalmistik) tahvil fonlarindaki fırsat devam edecek olabilir veya zemine değmek üzere olabilir. Bence o veri oldukça önemli.
    Son düzenleme : verytired; 27-10-2019 saat: 08:55.

Bu irak olayi hesabimizda yoktu...buyuyecek gibi

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu irak olayi hesabimizda yoktu...buyuyecek gibi
    Webster Ustad;
    İrak ile ilgili olumlu/olumsuz; bizi etkileyecek/etkilemeyecek hangi gelişmeleri bekliyorsunuz?
    Saygılar.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. Gördüğünüz gibi detaylı analize; bu kadar fon içerisinden hangisini seçeceğim diye kafayı yemeye gerek yok sayın dostlarım. Demek ki ne yapıyormuşuz; sadece ve sadece Tahvil grafiğine bakarak fon portföyünde Hisse Fon, Karma Fon ve Değişken fon gibi öngörülemez fonları nispi miktarda tutup Tahvil ve Altın fonlar arasında arbitraj yapıp parayı götürüyormuşuz. Yaw ne kaddaren basitmiş bu fon olayı. Gördüğünüz gibi palanın eli cıscıbıldak ortaya çıktı.

Sayfa 19/1000 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •