Sayfa 124/153 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biliyorum hisselerin bir çoğu insanda moral bırakmıyor...galiba oralet osman ve obbolov tekfendeler...tekfen ,tav,soda, ereğli ve daha bir çok kaliteli hisse hala satış baskısı altında...tabi bu durumda da moral kalmıyor..mizah yapacak konsantre de kalmıyor...
    Benden yana sıkıntı yok keko hocam. Devam.
    Gelirse, 15.xx lerden alırız Tekfen. Ama toplamda dilin, tarzın, tavrında da gelişme var, portföyün kadar gördüğüm biçimiyle. Tebrikler her açıdan.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    deva neredeyse 2019 başından beri %300 yaptı keko. kısmet değilmiş

kareldeki söylemlerine katılıyorum ama beni düşündüren karelde 7 lerde bir GAP var. kapatmaya gider mi bilmem.
    O kagit bir bu kadar daha gidebilir. Zirvesine cok yakin. Bu seviyelerden ky almaz artik. Boylece surdukce surerler yukari.

Karelde bende trade ediyorum zaman zaman. Cok degisik ve volatil bir kagit. Bazen cok iyi kazandiriyor bazense sinirini bozuyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Benden yana sıkıntı yok keko hocam. Devam.
    Gelirse, 15.xx lerden alırız Tekfen. Ama toplamda dilin, tarzın, tavrında da gelişme var, portföyün kadar gördüğüm biçimiyle. Tebrikler her açıdan.
    ben de sizi tebrik etmek istiyorum...medeni cesaretinizden ve insanlığınızdan dolayı...burada çok atıştık ama sonuçta bir birimizin kalbini kırmamayı başardık...bunu herkes yapamaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Keko dogru soyluyorsun aslinda. Iyi kavgalar ettik, kirbaclandik ama gidisattan ben memnunum.

Buna gulmedin mi, dogru soyle. Ne bileyim, Keko diye aratinca ilk bu resim geldi

Cok guldurdun bizi, allah seni de guldursun.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ugandan Rapper Keko Moves to Canada & Comes Out As Gay

https://www.out.com/music/2017/11/03...-comes-out-gay

Bu da acayip komikti. NSH de guzel seyler buluyor aslinda.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post3718001

Neyse borsa biraz duzelsin, keyifler yerine gelsin... sonra bakariz.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Keko dogru soyluyorsun aslinda. Iyi kavgalar ettik, kirbaclandik ama gidisattan ben memnunum.

Buna gulmedin mi, dogru soyle. Ne bileyim, Keko diye aratinca ilk bu resim geldi

Cok guldurdun bizi, allah seni de guldursun.
    dostum dediğin gibi hele bir moraller yerine gelsin o vakit bol bol mizah yaparız...vakti geldiğinde artık şaban ile ilgili videoları da yapmama müsade edersin herhalde...şimdi buna cesaret edemiyorum çünkü moralin bozuk...

obbolov ile de sonra daha yakından ilgilenirim...ama bu topiğin yarısından çoğunu benim ile obbolovun atışması kaplamış..onun ile ilgili çok da malzeme kalmadı elimde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. öyle bir nick seçtim ki kimse kolay kolay o nici taşıyamayacak..o yüzden de benzersiz olacak..işte o yüzden borsada keko dedin mi sadece ben çıkarım...googlede kekonun hisse yorumları falan aratırsan herhalde çok yorum karşına çıkacaktır...onun dışında keko çok da meşhur bir isim değildir...kürtçede kardeş,arkadaş anlamına geliyor...tabi bir çok kişi bu ismi saf ,keriz ve cahil anlamında kullanıyor...

benim için çok da problem değil..böyle bir ismi taşımak herkesin harcı değildi işte onu da ben yaptım...

aslında keko nici ile insanlara önyargı ile bakanlar benden bilgi ve tecrübe konusunda hiç bir fayda sağlamamasını istedim...ama alçak gönüllü olanlar ,insanlara değer verenlerin ise benden yarar görmesini istedim...

o yüzden de topiklere ilk yazdığımda nicime bakıp hemen küçümseyenler kendilerini belli ediyorlar ve bir çoğu da beni banlıyorlar..sonra da kazançtan oluyorlar...
    Son düzenleme : keko; 05-11-2019 saat: 12:12.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 124/153 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •