https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
O kagit bir bu kadar daha gidebilir. Zirvesine cok yakin. Bu seviyelerden ky almaz artik. Boylece surdukce surerler yukari.
Karelde bende trade ediyorum zaman zaman. Cok degisik ve volatil bir kagit. Bazen cok iyi kazandiriyor bazense sinirini bozuyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu da acayip komikti. NSH de guzel seyler buluyor aslinda.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post3718001
Neyse borsa biraz duzelsin, keyifler yerine gelsin... sonra bakariz.
dostum dediğin gibi hele bir moraller yerine gelsin o vakit bol bol mizah yaparız...vakti geldiğinde artık şaban ile ilgili videoları da yapmama müsade edersin herhalde...şimdi buna cesaret edemiyorum çünkü moralin bozuk...![]()
obbolov ile de sonra daha yakından ilgilenirim...ama bu topiğin yarısından çoğunu benim ile obbolovun atışması kaplamış..onun ile ilgili çok da malzeme kalmadı elimde...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
öyle bir nick seçtim ki kimse kolay kolay o nici taşıyamayacak..o yüzden de benzersiz olacak..işte o yüzden borsada keko dedin mi sadece ben çıkarım...googlede kekonun hisse yorumları falan aratırsan herhalde çok yorum karşına çıkacaktır...onun dışında keko çok da meşhur bir isim değildir...kürtçede kardeş,arkadaş anlamına geliyor...tabi bir çok kişi bu ismi saf ,keriz ve cahil anlamında kullanıyor...
benim için çok da problem değil..böyle bir ismi taşımak herkesin harcı değildi işte onu da ben yaptım...
aslında keko nici ile insanlara önyargı ile bakanlar benden bilgi ve tecrübe konusunda hiç bir fayda sağlamamasını istedim...ama alçak gönüllü olanlar ,insanlara değer verenlerin ise benden yarar görmesini istedim...
o yüzden de topiklere ilk yazdığımda nicime bakıp hemen küçümseyenler kendilerini belli ediyorlar ve bir çoğu da beni banlıyorlar..sonra da kazançtan oluyorlar...
Son düzenleme : keko; 05-11-2019 saat: 12:12.
Yer İmleri