Sayfa 148/1000 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Fon sepeti benim de tercih ettiğim bir yöntem ve bana göre oldukça başarılı. Geçmişte sepet yapıp ortalamada mevduatın çok üstünde getiriler elde ettim. Şu an portföyüm sadece ÖST ve Sukuklardan oluşuyor, riski görece daha düşük. Getirileri aylık takip ediyorum. 100 birim paraya yaklaşık en az 1,75-2 net benim için kabul edilebilir. Üzeri getiri kaymağı olur.
    hala bunlar mı var elinizde?
    öyleyse 1,75-2 net getirmiyordur

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Krc,tot,ahu,yfv,tbv,ylb,ıst

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Sürü piskolojisi kesinlikle doğru, zaten dolarizasyondan da belli. Örneğin bu kadar alım yapıp da doların artmasını beklemek ters köşe olmak gibi, ben bu piyasalarda yıllardır varım ancak çoğunluğun kazandığını hiç hatırlamıyorum, bununla beraber hisse barındıran fonlar portföy şirketinin insafına kalıyor maalesef, bu sebeple endeks fonları geçmişi bilen, piyasayı, verileri takip eden ve biraz da analiz bilen için daha avantajlı, analizi de kolay.

Şimdi endeks çok değişik bir haber gelmezse artı %1,5 gibi kapatacak, 15 Eylülden bu yana yaklaşık %8,5 getiri demek bu.
    Ama sonsuza kadar sürmez kar realizasyonu yapıp tekrar alım için fırsat kollanmalı.
    Piyasalarda yarın ne olacağı belli olmadığı için uzun vade tutmak bana çok mantıklı gelmiyor bu tür fonları.
    Burada ben bakıyorum birileri alma birileri satma peşinde fonları birbirlerini tokatlama amacında aynı hisse gibi borsa siyaset gibidir dostluk yoktur rekabet vardır zaten çoğu burada mevduatçı hemen alayım en ufak bi ters haberde satayım kafasında bıste yeni giren yatırımcı gibi sabreden yok

Sosyal medyaya da bakıyorum aynı herkes tiyo var mı tiyo 1 koyayım 5 alayım sevdasında terlemeden (emek vermeden araştırmadan) kazanç peşinde

Bu fon fon modası çılgınlığı olayında sonunda bakalım ihale kime kalacak kimleri fonlayacaklar

3. Takipteki hisse fonlar endeks altı performans sergiliyor şu an.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Takipteki hisse fonlar endeks altı performans sergiliyor şu an.

üstadım bu duruma şaşırmam, çünkü bu tür yükselişler bist30 ve de bankalarla olur, işler yolunda giderse yarından sonra diğer sektörlere de yayılır. işte bu yüzden arada bist30 endeks fonında da kısa vadeli pozisyon alınabilir. Bizim fonların durumu farklı. Bazan endeks altı, bazan endeks üstü gider. Bist 30 fonlarda iş portföy, daha iyi gibi geldi bana.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım bu duruma şaşırmam, çünkü bu tür yükselişler bist30 ve de bankalarla olur, işler yolunda giderse yarından sonra diğer sektörlere de yayılır. işte bu yüzden arada bist30 endeks fonında da kısa vadeli pozisyon alınabilir. Bizim fonların durumu farklı. Bazan endeks altı, bazan endeks üstü gider. Bist 30 fonlarda iş portföy, daha iyi gibi geldi bana.
    Ben incelediğimde endeks fonlarda getiriler birbirine yakın ama AKU bir tık daha öne çıkıyor gibi geldi bana üstadım

6. Bu arada hazır endeks fondan açılmışken konu bir endeks fon azalıyor. Ziraat portföy tek bir hisse fon yönetecek sanırım hisse fonları birleştiriyormuş.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/797106

7. Htt ne yazmış görebilen üstat var mıdır?

8.  Alıntı Originally Posted by Reew Yazıyı Oku
    Htt ne yazmış görebilen üstat var mıdır?
    %0.38 artı yapmış. http://www.hsbcportfoy.com.tr/yatiri...fon-getirileri

Sayfa 148/1000 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •