Kardan zarar sn.myfinans.dovizde hemen satilmiyor.duserken pisikolojik olarak satmayip,acaba tekrar cikarmi diyorsunuz.bu isin sonu yok gercektenSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardan zarar sn.myfinans.dovizde hemen satilmiyor.duserken pisikolojik olarak satmayip,acaba tekrar cikarmi diyorsunuz.bu isin sonu yok gercektenSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam fon alışı yaptığınızda fona paramı siz değerlendirin diyorsunuz. Fonda yatırım stratejisine uygun bir varlık alarak fona ilave ediyor paranızı. Sizede belirli bir fiyattan fon payı veriyor. Satış yaptığınızda da fon içerisindeki varlıklardan satış yaparak size paranızı iade ediyor. Sizdeki fon paylarını geri alıyor. Fonu tuttuğunuz süre zarfında fon içerisindeki varlıklar değer kazanmışsa kâr ediyor, değer kaybetmişse zarar ediyorsunuz. T+1, T+2 şeklinde olmasının nedenide fondaki varlıkların satışının gerçekleşme süresinden kaynaklıdır.
Üstadım ani olaylara hemen doğru tepki verebilecek olsak fonla ne işimiz olurGeçeriz ekran başına bir elimiz al bir elimiz sat tuşunda bekleriz
Fakat bunu yapacak ne vaktimiz var nede bu şekilde uğraşmak istemiyoruz
Siz ben yaparım bu şekilde diyorsanız fonlar uygun olmaz size
![]()
Bana uygun değil hiç fonum yok benim zaten😃
İşin şakası bir yana
Benim anlatmak istediğim şuydu
Ani olaylarda seyretmek zorunda kalıyorsunuz
Mesela BİST endeks gün içinde an be an gözünüzün önünde eriyor sizde hiçbirşey yapamayıp öyle seyretmek zorunda kalıyorsunuz
Hele birde saat 13'ü kaçırmışsanız yandık
Bunu söylemeye çalıştım
Bu da fon işinin doğasında var yapacak birşey yok
Bayrağıdır yazılmıyor, son dönemde ppf lerin mevduat karşılık oranları ne durumda.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri