üstadım affına sığınarak zor bir soru soracağım sadece istişare için: bist 100'ün önümüzdeki günlerde veya ayılbaşı etkisiyle 2 dolar, yani 111 bin üzerini test edeceğini var sayarsak acc tutmak ne derece sağlıklı olur? gerçi ben tcd ağırlıklıyım ama acc yine sürünür mü? yoksa az da olsa pastadan bir parça koparabilir mi? ya da şöyle de sorabilirim: borsanın aralık içinde 111 üzerini test edeceğini yüksek ihtimal olarak görseniz hisse fonlara ayıracağınız portföyü nasıl şekillendirirdiniz?
Gpg ye ne oldu hesabımda 1,32 görğnüyor
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Hesap yaptınız zannetmiştim. MKK'ya bir türlü dahil olamadım, cep telefonuma gönderilen mesaj bana ulaşmıyor.
GPG tefas sitesine bakınca %0,1914 getirmiş görünüyor, fiyatı (1,342612) bankamın fon portföyünde ise % -1,1519 fiyatı da (1,324612 TL) görünüyor hangisi doğru anlayamadım.
Bir de borçlanma araçları fonları hafta sonu ppf kadar bile getirmemiş görünüyor, bunların da devri bitiyor herhalde sadece okt biraz fazla olmuş.
Nereye geçeceğimizi şaşırdık artık faizler daha fazla düşmez diye yüksek oranda devlet tahvili içerenleri sattım, özel sektör içerenler de ppf gibi oldu, hisse içerenlere de riskli diye fazla girilmiyor.
Yer İmleri