stadm ne gzel yazmsnz. bu ortam ve sizleri ok seviyorum. neden mi? her ne kadar birbirimizi tanmasak ta burada adeta bir aile gibi olduk. zellikle de genelde yazan 15 20 kiilik bir aileyiz. birisi tutsa da bu aileyi bir whatsapp grubunda toplasa, ya da ksmet olup bir yerde oturup ay isek, inanyorum ki ok daha gzel dostluklar kurulur. tekrar konumuza dnecek olursak burada bildiklerimizi anlatp her birimiz bir eksiimizi tamamlyoruz. insanolu aar beer, dmez kalkmaz bir Allah. bazan yanl yatrm stratejileri uyguluyoruz ama bunlar ekinmeden paylayoruz. ego yok, bencillik enaniyet yok ok kr. bu ekilde yaptmz hatalardan da ders alarak ileriye daha ok tecrbeyle yryoruz. sizin eid satnzn hemen ertesi gn ben de tcd satp sonraki gn yzde 3 yukardan almtm ve u an yzde 0,30 orannda zarardaym. demek istediim, hepimiz benzer yanllar yapyoruz. hatalarmzdan ders aldmz srece u an zararda olsak ta aslnda krdayz. ben de bu yzden hisse fona ayrdm param en beendiim 4 hisse fonun arasnda paylatrarak yoluma devam etmeyi planlyorum. bylece farkl performanslarn iinde bulunduu bir portfyle belki daha az, ama daha istikrarl bir getiri elde ederim diye dnyorum. altn fonu vs. bunlara imdilik girmeyi dnmyorum. zamanlamay doru ayarlarsak buralardan da gzel getiriler elde edilebilir ama bazan ok uzun beklemek gerektiini de dndmzde altn alacama bir acc alsam, pek muhtemeldir ki ona yakn bir getiri, uzun vadede oluur gibi geliyor bana. bol kazanlar dileiyle
Arkadalar T+1 806 fonu i bankas internet bankacl zerinden sat verdim. Portfye dnp baktmda fon bloke edilmemi grnyor. Bu normal midir? lemi ilk kez yaptm iin sormak istedim.
Yer mleri