Sayfa 409/1000 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bizde bu işlere dun başlamadık, elbette bunları biliyoruz, ben zaten doları s400 vakti ya kar ederim.edemezsemde mal çekerim o şekilde zarar olursa en kotu kapatırım diyerek aldım.
    dostum zaten bunları yazarken "siz daha çaylaksınız, benden ders alın" diye yazmadım. mart nisan gibiydi sanırım, doların hareketli olduğu zamanlar tuttum 5,70 civarı bütün paramla dolar aldım ve o ara trendi tutturmama rağmen 6,30 civarına kadar yükseldiği halde satamadım. halbuki 6 seviyesi, önemli bir seviyeydi. hiç değilse burayı aşağıya kırarken satmalıydım. sonrasında ise birkaç ay bekledikten sonra 5,70'ten aldığım doları 5,65'ten sattım. ne kadar güzel, ticaret dediğin böyle olur zaten ama ne olursa olsun 6,20'den satmadığım doları 5,65'ten hiç satmam deyip inat etseydim, inatla murat alınmaz olayını daha pahalıya öderdim. bazan bildiklerimizi "terzi kendi söküğünü dikemez" olayıyla uygulayamıyoruz. sorun burada, bol kazançlar dilerim

2. Su aralar pek ikisinin zamani degil belki, ama Ziraat bankası fonları TZT ve ZBK birleşmiş.

Bu bist koptu gidiyor...
    Bizim icin iyi gibi gorunse de yarin hem cuma hem de bugunku hacimsiz yukselisin duzetlemesi olursa vay halimize...

4.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Su aralar pek ikisinin zamani degil belki, ama Ziraat bankası fonları TZT ve ZBK birleşmiş.
    birleşsin birleşsin, birlikten kuvvet doğar. daha az, ama daha iyi yönetilen fonlar olsun.

5. tcd şikayet edenleri pişman edermi

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    birleşsin birleşsin, birlikten kuvvet doğar. daha az, ama daha iyi yönetilen fonlar olsun.
    Doğru söylüyorsunuz, daha iyi yönetilir aslında, bir de tahvillerde yine keskin hareket olursa getiri daha iyi olabilir bu yönetimle beraber.

7.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    tcd şikayet edenleri pişman edermi

dostum, sanki sorunun cevabına dair elinizde bilgiler var gibi. portföydeki hisseler iyi mi gidiyor? durum nedir?

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    tcd şikayet edenleri pişman edermi

Enaz 1.5 u var gibi

Sayfa 409/1000 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •