kurumsal yatırımcılar bir hissede temettü için kalırlar. Borsayı kumar olarak görmezler. Karlı şirket hisselerine yatırım yapıp her yıl temettü alırlar ve bunu yetrli görürler. İzocam bu konuda iyi bir şirket. Ben 3 yıl boyunca temettü almaya talibim.
Yatırım önerisi değildir
Ben şahsen hiçbir ky çok zorda kalmadığı sürece sonuna kadar beklemesi taraftarıyım hisselerini yok pahasına bu vampirlere vermesin dışarıda ne kadar az hisse kalırsa çıkarma fiyatının o kadar yüksek olma ihtimali vardır. Ben şimdilik onların beni ortaklıktan çıkarmalarını bekliyecem duruma göre bir dilekçe ile mahkemeye veririm belki yıllar sonra hakkımızı geri alırız.
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
çok acaib durumlar söz konusu,,
spk sitesinde önceki yayınladıgı izonun pdf ulaşamıyorum,kendi sitesindede yok,,
bunlar ortaklıktan çıkarmak için kurula bir rakam ile başvuracagı sonrasında ihraç belgesi alıp atacaklar diye biliyom,,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
birileri düğmeyemi bastı,bizemi basacaklar![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
şermin de çok dikkatimi çekti,çukurovalımıdır aceb!
şimdilik okumalar yapıyorum , internet derya deniz , kimseye cevap vermiyorum. Ama notlarımı 30 ocaktan önce burada yazacağım , merak etmeyin
Yer İmleri