Sayfa 849/1000 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Borclanma araclari na fazla girmeyin.dolor faizi tetikler

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mb doları bırakmaz diye düşünüyorum kaldı ki borçlanma araçlarına karşın euro bond fonları ile karşı destek yapacağım ilerleyen zamanda borçlanmaları belki altın durumuna göre değiştirebilirim.

Aslında söyle birşey var fonların 1 yıl 3 yıl 5 yıl getirilerine bakarsanız %25 getiri altına düşen yok bu durumda getiriyi artırmak için her tür fona eşit dağılım ile encok kazandiranlara girmekte fayda var diye düşünüyorum

2. Benim fonlarda ki amacım mevcut faizin 2 katı kadar kazanmak ve birikime devam etmek gün gelip bist dip seviye yaptığında belirledigim hisselere dipten alıp unutmak ve yine fon gelirleriyle birikime devam etmek (bist dip yapınca hisse yoğun fonlara gözüm kapalı girerim)

3. endeks 112 bin hedef yapacak olsa bir haftadır etrafında gezinmez düzeltmeye geçerdi.Ne ermeni soykırımı haberleri,libyaya asker gönderme haberleri,nato askeri üstlerini gerekirse kapatırız haberi hiç birini endeks takmıyor.Endekste hedef daha yukarılar gibi görünüyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Ustadlar , altin fonlarinin bugun iyi getirmesinin sebebi nedir ? Dolarin yukselmesi destek cikmasi mi ? Daha oncede ons altin 1475 li seviyelere gelmisti fakat altin fonlari bu kadar iyi getiri saglamamisti
    altın fonları TL bazında hesaplanıyor ... TL yatırıyosun TL alıyorsun ... gram altın gibi düşün... bizde altın fiyatını nasıl oluşur ? 1 ) altının uluslararası piyasalardaki ons ( = 31,1034768 gram ) bazındaki fiyatlaması + 2 ) dolar tl paritesi.... altının dolar cinsinden kilogram fiyatını bulmak istiyorsan da altının ons fiyatı ile 31.99 u çarparsın ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

5.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Bilimsel bir açıklaması yok. Geçtiğimiz 4 ay boyunca her ayın başında yaptığı yüksek getiriyi bu ay yapmadı. (Yapacak diye birşey yok tamamen anapara ve vadesi gelen ödemelerle alakalı. Portföyü tam olarak bilmediğimden ödemesi gelen var mı bende bilmiyorum.) Ama getirisi oldukça düşmesine rağmen yatırımcı sayısı artıyor. Normalde tersi olması lazım. Takipteyim bakalım ne olacak. Fonu yakından takip eden bir arkadaş vardı baya gerilerde kaldı ismini hatırlayamıyorum kusura bakmasın onun dediğine göre en erken merdiven Şubat başı görünüyormuş. Şu ana kadar yaptığı hareket o arkadaşın beklentisin doğrular gibi.
    teşekkürler doların yükselişi ost'leri olumsuz etkiliyorsa diğer ost fonlarının da benzer şekilde eksi getirmesi lazımdı,diğerlerinde olağan getiriler devam etmiş,tpf özelinde -0.06 düşüş olmuş,ben en azından yılbaşını da tpf'de geçirip olası merdiveni yakalamayı düşünüyorum merdiven gelmese de mevduat üstü getirisi var ,bist hatırı sayılır düşüş yapmadan hisse fonlarına geçmem büyük ihtimalle.

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    teşekkürler doların yükselişi ost'leri olumsuz etkiliyorsa diğer ost fonlarının da benzer şekilde eksi getirmesi lazımdı,diğerlerinde olağan getiriler devam etmiş,tpf özelinde -0.06 düşüş olmuş,ben en azından yılbaşını da tpf'de geçirip olası merdiveni yakalamayı düşünüyorum merdiven gelmese de mevduat üstü getirisi var ,bist hatırı sayılır düşüş yapmadan hisse fonlarına geçmem büyük ihtimalle.
    Mantık doğru ama her şirketin taşıdığı döviz riski ve fon portföyleri farklı o yüzden günlük getiriler farklı olabilir.

ACC’den en güzel kazanç portföyündeki hisseleri ağırlıklarına göre alıp kendi portföyünü oluşturmak. Adamların hisseleri hergün ortalama +1 yapıyor, günün sonunda kazanç yok.

Aklımdaki bir başka soruda, acaba bunlar bir süre önce yaptıkları kaldıraçlı işlemlerden fena çarpıldılar da yedire yedire mi yansıtıyorlar bunu pay fiyatına?

saygıdeğer fondaşlar, bugün TCD alamayan oldu mu aranızda (benim haricimde). Tefaş ta sorun var uyarısı aldım
    13,00 öncesi. ayrıca bu gta 12.40 ta 2 gün valör verdi nedendir acaba (aracı kurum ykb)
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

Sayfa 849/1000 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •