Sayfa 118/996 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 937 - 944 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bugün de kırmızı, hay böyle işe var ya

2. Dolar bu sefer 5.98i kıracak gibi, artik 6larda takılacak sanırm

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    HTT-DZT gibi fonların ekmeği yendi diyen arkadaşa selam olsun 1 haftadır ortamam +2.5 verdiler
    ayrıca birde virüse inanmıyorum diyenler vardı onları da bekliyoruz.
    yanlız bu son darbe çok fena oldu tcd den yana. en çok kaybettiren olmayı başardılar.
    işin kötü tarafı bugün de satışlar çoğalır gibi
    para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
    "baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    yanlız bu son darbe çok fena oldu tcd den yana. en çok kaybettiren olmayı başardılar.
    Aynen ben virüs haberlerini ilk attığımda oda neymiş diye gülüp geçenleri yoruma davet ediyoruz.
    Yada 117 uzun vadeli görebiliriz diyince tersi şeyleri söyleyenleri bekliyoruz.
    Geçen yazmıştım bu sözü tekrar edeyim
    Piyasa param var ama sağlığım yok ne edeyim havasında zaten bizim borsa da satış için yer arıyordu fırsatı buldu.

5.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Tcdnin bugünde -1i var, su an için o da

6. Tpf içinde %8 kadar tcd+tkf fonu var bu fonlar artı yazarsa tpfde artı yazıyor, eksi yazarlarsa eksi yazıyor ya da sıfıra yakın bitiriyor günü, ben geçen hafta bu sebepten sattım tpfyi bu fonlar olmasa tutmaya devam ederdim, şimdilik Te3 fonuna geçtim. Örneğin bugün tcd ve tkf ortalama %3 eksi getirmişler toplamda bu da yarınki tpf fiyatına yaklaşık -0.10 yansıyacak demektir. Borsanın 105 bin civarlarına gelmesi durumunda hisse yoğun fonlara geçeceğim onun haricinde değişken veya ppf fonlarında hisse ağırlığı az fonlarda devam.
     Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,
    TPF neden çok düştü? Son haftalarda ya eksi,yada sıfıra yakın getiri,bilen varsa bir yorum lütfen..
    Teşekkürler

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Pörtföylerde değişikliğe başlamanın zamanı geldi,
    GPG de geçirilen defansif periyodu bitirip, oyunu konratağa çevirmeye başlayacağım.
    ufak yüzdelerle alım zamanı,
    TCD bugünden itibaren daha bir çekici hale gelmeye başladı,
    masaya daha yeni oturuyoruz...masadan kalkanlar umarım karlarını realize edip çıkarlar.
    Bozulma bir müddet daha devam edeceğe benziyor, 115k civarı test edilebilir bu sebeple bugün öğlene kadar takip edip, %5 -%10 mertebesinde alımlara başlamayı düşünüyorum.
    Not: bist-100 122k direncini kırıp 125k lar civarında kapanışlar yapmaya başlayınca tekrar defansa döneceğim.Defans oyuncum ise şimdilik GPG gibi görünüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Pörtföylerde değişikliğe başlamanın zamanı geldi,
    GPG de geçirilen defansif periyodu bitirip, oyunu konratağa çevirmeye başlayacağım.
    ufak yüzdelerle alım zamanı,
    TCD bugünden itibaren daha bir çekici hale gelmeye başladı,
    masaya daha yeni oturuyoruz...masadan kalkanlar umarım karlarını realize edip çıkarlar.
    Bozulma bir müddet daha devam edeceğe benziyor, 115k civarı test edilebilir bu sebeple bugün öğlene kadar takip edip, %5 -%10 mertebesinde alımlara başlamayı düşünüyorum.
    Not: bist-100 122k direncini kırıp 125k lar civarında kapanışlar yapmaya başlayınca tekrar defansa döneceğim.Defans oyuncum ise şimdilik GPG gibi görünüyor.
    benim stratejim şöyle ppf yapıp borsada takip ettiğim kağıtlar %5-10 arasında düştüğünde parayı oraya gömmek ama endeksin 110 bine gelmesi lazım

Sayfa 118/996 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •