Bugün de kırmızı, hay böyle işe var ya
Bugün de kırmızı, hay böyle işe var ya
Dolar bu sefer 5.98i kıracak gibi, artik 6larda takılacak sanırm
para huzur vermiyor insana. sadece yaşamı daha bir yaşanabilir hale getiriyor.
"baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş"
Aynen ben virüs haberlerini ilk attığımda oda neymiş diye gülüp geçenleri yoruma davet ediyoruz.
Yada 117 uzun vadeli görebiliriz diyince tersi şeyleri söyleyenleri bekliyoruz.
Geçen yazmıştım bu sözü tekrar edeyim
Piyasa param var ama sağlığım yok ne edeyim havasında zaten bizim borsa da satış için yer arıyordu fırsatı buldu.
Tpf içinde %8 kadar tcd+tkf fonu var bu fonlar artı yazarsa tpfde artı yazıyor, eksi yazarlarsa eksi yazıyor ya da sıfıra yakın bitiriyor günü, ben geçen hafta bu sebepten sattım tpfyi bu fonlar olmasa tutmaya devam ederdim, şimdilik Te3 fonuna geçtim. Örneğin bugün tcd ve tkf ortalama %3 eksi getirmişler toplamda bu da yarınki tpf fiyatına yaklaşık -0.10 yansıyacak demektir. Borsanın 105 bin civarlarına gelmesi durumunda hisse yoğun fonlara geçeceğim onun haricinde değişken veya ppf fonlarında hisse ağırlığı az fonlarda devam. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pörtföylerde değişikliğe başlamanın zamanı geldi,
GPG de geçirilen defansif periyodu bitirip, oyunu konratağa çevirmeye başlayacağım.
ufak yüzdelerle alım zamanı,
TCD bugünden itibaren daha bir çekici hale gelmeye başladı,
masaya daha yeni oturuyoruz...masadan kalkanlar umarım karlarını realize edip çıkarlar.
Bozulma bir müddet daha devam edeceğe benziyor, 115k civarı test edilebilir bu sebeple bugün öğlene kadar takip edip, %5 -%10 mertebesinde alımlara başlamayı düşünüyorum.
Not: bist-100 122k direncini kırıp 125k lar civarında kapanışlar yapmaya başlayınca tekrar defansa döneceğim.Defans oyuncum ise şimdilik GPG gibi görünüyor.
Yer İmleri