Sayfa 47/401 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 369 - 376 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.10 rysasdaki gibi önemli nokta... üstünde kaldıkça 1.15 - 1.19 seviyesi takip edilmeli...
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

% 68,25 Yıllık Değişimi ( Getirisi )
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

e$$eğin büyüğü... ahırda..

4. bakalım acıkcılar için son bir kac saat
    yukardan sattıklarını yerine koymak için 3 kademe daha gidermi yoksa
    gene bir atak yaparmı kapanısa dogru zira kapanısları seviyor bu hisse

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    aldığı kademelerden en fazla 1-2 kademe geri veriyor
    bu da açıkçıları terse yatırıyor
    bu şekilde devam ettiği sürece açıkçıların gücünü tahtayı yükseltmek için kullanacak
    en doğrusu da bu
    tahtacımızı tebrik etmek gerek bence...
    3 kademe verdi diye hemen başladılar doluşmaya , kapanışa şov olacak inşallah...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    3 kademe verdi diye hemen başladılar doluşmaya , kapanışa şov olacak inşallah...
    İnşallah philosopher, 24'üne 3 iş günü kaldı.

Sent from my SM-N9000Q using hisse.net mobile app

7. bu kapanış yakışmadı işte
    1,07 gösterip 1,02 kapanış mı olur?
    yarın 1'in altına sarkmazsak gene iyi...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. Evet şunu yapar bunu yapıyor bu saatlerde şimdi yukarı sürer gibi tahmin edilebilir bir spek değilim diyor.yani yorum yapmayalım şunu yapar diye hemen tersini yapıyor bunu anladım. Mesaj alındı yani ben sessizliğe gömülüyorum ve uzun süre yorum yapmıyorum.
    Son sözüm gider gitmez spek bilirmiş
    Paka paka

Sayfa 47/401 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •