Ons dün geceki gibi gene düşmeye başladı.
Originally Posted by myfinans Ons dün geceki gibi gene düşmeye başladı. Dolar cikiyor ondan... Bu dolar basimiza bela olacak demedi deme myfinans ustad
Originally Posted by Webster Dolar cikiyor ondan... Bu dolar basimiza bela olacak demedi deme myfinans ustad Dolar endeksi düşüyor ama bizde dolar artıyor.
Originally Posted by myfinans Dolar endeksi düşüyor ama bizde dolar artıyor. Sebep belli oldu Bir bu eksikti ABD, İran'ın füze programına yardım ettikleri gerekçesiyle Çin, Irak, Rusya ve Türkiye'deki 13 yabancı şirkete ve şahıslara yaptırım uyguladı
Originally Posted by Webster Sebep belli oldu Bir bu eksikti ABD, İran'ın füze programına yardım ettikleri gerekçesiyle Çin, Irak, Rusya ve Türkiye'deki 13 yabancı şirkete ve şahıslara yaptırım uyguladı Asıl sorun ABD endeslerinde. Yani endişe verici şekilde anormal düşüyor. Bizim gece VİOP'uda -0,8
Originally Posted by Webster Elindeki payi arttirmaya calis asla zararin olmaz İllaki artacak...ytd Bende sizin gibi düşünüyorum, uzun vade için aylık kenara nekadar ayırabiliyorsam, elimdeki payları daha da arttıracağım.
Evet bugün eurobondumuz usd bazında eksildi. Şöyle diyeyim totale TL bazlı bakınca son harekette usd olarak eksilişi yükselmiş kurla çarpınca TL totali karşılamadı Originally Posted by myfinans Bugün eurobond fonları da eksi. Ama dolar artıyor. Sterlin iyi arttı.8'i geçti.
Originally Posted by myfinans Asıl sorun ABD endeslerinde. Yani endişe verici şekilde anormal düşüyor. Bizim gece VİOP'uda -0,8 Abd nin dusmesi normal Bir aydir dusmuyordu Duzeltmesini aliyor simdi Ayni bizim gibi
Forum Rules
Yer İmleri