Sayfa 945/1001 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ab: Italya ve fransa koronavirüs salgını nedeniyle resesyon riski ile karşı karşıya

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ımf/georgieva: ımf üyelerinin üçte birinden fazlası koronavirüsten etkilendi

ımf/georgieva: Koronavirüs şoku alışılmadık bir durum, arz ve talebi etkiledi, mobiliteyi sınırladı

*ımf/georgieva: Salgın krizi ile baş etmek için yerli derecede mali likidite gerekli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlattı

Oy vererek seçtiğimiz milletvekillerimiz :

https://twitter.com/bulendecevit/sta...594693126?s=21

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlattı
    Aynı sözleri birgün önce söyleyen için her hangi bir işlem var mı ?Sadece ayıp diyeceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Aynı sözleri birgün önce söyleyen için her hangi bir işlem var mı ?Sadece ayıp diyeceğim.
    Ağaya beleş marabaya pereyle...
    https://www.youtube.com/watch?v=p7ph9MvRBCk

Mardin Vali Yardımcısı Başoğlu, FETÖ'den açığa alındı / DHA

Sayfa 945/1001 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •