Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Birbiriyle ilintili iki haber...
Arabistan'ın büyük ölçekli üretim artışı, petrol fiyatlarını düşürücü özellik taşır...
Arabistan borsası bundan olumsuz etkilenir... ki %7 lik düşüş bunun göstergesi...
Bunu Amerika'nın Rusya'yı zora düşürmek için Suudlara yaptırdığını düşünüyorum...
Petrol tüketicisi ülkeler için olumlu yansımaları olur.
Bence....
Ben sağkene, birbirlerini boğazlasalar bari.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
İtalya'da yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 133 kişi artarak 366'ya yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel, savcılığın serbest bırakılmasına yaptığı itirazı üzerine yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İstanbul Kapılıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan, ortakların anlaşmazlığı sonucunda 1 metrekaresi yaklaşık 738 bin lira satılacak.
İstanbul 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından gazetelere verilen ilan ile tarihi Kapalıçarşı'daki bir dükkan, açık artırma ile satılacak.
Yer İmleri