Sayfa 962/1001 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sizin verdiğiniz linkte bile çiçek deyor, başka bir sözüm yok sayın hakim bey.
    İnkalarla Astekleri biraz karıştırmışım ama,işin aslı bu güne kadar bilinen veya yazılanların yanlış olduğunu açıklayan en yeni belgesel

Bunu izah etmeye çalışmıştım COCO dan ölmüşler.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Suudi Arabistan borsası -7.75%
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dünyanın en büyük #petrol üreticilerinden Suudi Arabistan’ın yeni üretim kısıntıları konusunda diğer büyük üretici Rusya’yı ikna edememesinin ardından gelecek aydan itibaren büyük ölçekli üretim artışı yapacağı öne sürüldü.
    Birbiriyle ilintili iki haber...
    Arabistan'ın büyük ölçekli üretim artışı, petrol fiyatlarını düşürücü özellik taşır...
    Arabistan borsası bundan olumsuz etkilenir... ki %7 lik düşüş bunun göstergesi...
    Bunu Amerika'nın Rusya'yı zora düşürmek için Suudlara yaptırdığını düşünüyorum...
    Petrol tüketicisi ülkeler için olumlu yansımaları olur.
    Bence....

Ben sağkene, birbirlerini boğazlasalar bari.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Birbiriyle ilintili iki haber...
    Arabistan'ın büyük ölçekli üretim artışı, petrol fiyatlarını düşürücü özellik taşır...
    Arabistan borsası bundan olumsuz etkilenir... ki %7 lik düşüş bunun göstergesi...
    Bunu Amerika'nın Rusya'yı zora düşürmek için Suudlara yaptırdığını düşünüyorum...
    Petrol tüketicisi ülkeler için olumlu yansımaları olur.
    Bence....
    Araplar %8 üzeri kayılmış yahudilerinkinede %4 kayılmış katar -3
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İtalya'da yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 133 kişi artarak 366'ya yükseldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade - II

Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel, savcılığın serbest bırakılmasına yaptığı itirazı üzerine yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İstanbul Kapılıçarşı'da 16 metrekarelik dükkan, ortakların anlaşmazlığı sonucunda 1 metrekaresi yaklaşık 738 bin lira satılacak.

İstanbul 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından gazetelere verilen ilan ile tarihi Kapalıçarşı'daki bir dükkan, açık artırma ile satılacak.

Sayfa 962/1001 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •