Sayfa 442/1002 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bıstte yuzde 5 kaldı .....taban tavan....neden alındı bır rısk var demekkı ama olumsuz olan ılk seans herhangı bır anda taban olursa bu panıgı artırabılır....bunu yarın için demıyorum vadelıde margfıne kalnları....aracı kurumlar satabılır bunu da dusunmek lazım....hele 2. seansa kalırsa mıllet bırıbırını ezer satmak için.....o yuzden panık artar . o yuzden bu karar sıkıntılı bence.....taban psıkolojısı kotudur...bu hafta içinde boyle olumsuzlıuklar olursa işler karısabılır....yuzde 5 marj her zaman hısselerde de rahat olur buna dıkkat edın
    Böyle bir şey yok. %10 tavan %10 taban. Bu bile bence saçma tabi, normal marj olan %20 devam etmeliydi. Ama %5 tam saçmalık olur. %5 diye bir şey de yok ortada.

2. Bugün Küçükyalı balıkçısına kızım için balık çorbası almaya gittim. Normalde pazar günü saat iki de boş masa sayısı 1 ya da 2 olurdu. Dolu masa sayısı 2 ici. Sordum corona dolayısıyla müşteri sayımız azaldı dedi. Umarım bu durumdan az hasar alarak kurtulabiliriz. Kriz etkilenen için krizdir. İşini kaybeden, yakınını kaybeden, geliri azalan vs.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

3. Eğer İngiltere ve Fransa virüsü kendi haline bırakıp toplum bağışıklık kazanması yoluna giderse şirketler değil bu çok ülke batar. Dowda 10 bin bizim vadelidede 60-70 binleri rahat görürüz.

4.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Kar marjı o kadar düşük ki
    Marjı buğday ticaretinde düşük...zaten cironun %80 ini oradan geliyor..işleyip sattığı un da marjı fena değil.,geçen yol yeni kapasite arttırdı, ayrıca lisanslı depoculukta da önemli yatırımları oldu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Geçen seferki salgınlarda sosyal medya yokmuş veya etkisi daha azmış. Sosyal medya olumluyu daha olumlu ama daha çok olumsuzu daha olumsuza sürükleme durumunda. Yani olumlu haber neden yayılsın, olumsuz haber ilgi çekiyor.

Ormana gelen vergi memuru ve maymun hikayesi gibi başta ister istemez panik oluyor bir süre sonra duruma adapte olunuyor. Temizlik alışkanlıkları ister istemez artacak diye düşünüyorum. Geçmişte terör nenedi ile AVM, Havaliman vs de güvenlik arttı, bu sefer de temizlik konusunda ilerleme olabilir.

Antik kentlerin girişinde hamam oluyor o zaman o şekilde tedbir varmış, salgın eski bir konu ama tedbirler güncellenebilir.

https://sputniknews.com/analysis/202...aper-hoarders/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. İspanya sadece bugün 1362 yeni vaka açıklamış. Bublarub hangi birini hangi personelle hangi hastanelerde yatırıp tedavi ediceksin. Dün gece bu viseo izledim İtalya'nın en ünlü aktörü kız kardeşim yanımda oldu 1 gündür yan odada yatıyor heryere tekefin ettim kimse ilgilenmiyor psikolojim bozuldu virüs konusundan kardeşimin acısını yaşayamıyorum diyor. böyle de am ederlerse en mantıklı yol herkesi kaderine terkedip ölen ölür kalan sağlar bizimdir mantığı. Bizde hala 6 vaka. Çekirge surusude Suriye sınırından geri dönmüş

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Eğer İngiltere ve Fransa virüsü kendi haline bırakıp toplum bağışıklık kazanması yoluna giderse şirketler değil bu çok ülke batar. Dowda 10 bin bizim vadelidede 60-70 binleri rahat görürüz.
    Bence Dow'da gelebilecek dip seviyesi 14 bin civarı(kriz seviyesi),18 bin seviyesi de(balonun indiği seviye).14-18 bin seviyeleri arasında hisse senedi için ayrılacak parayla, her 18 bin seviyesinden itibaren bin puan düşüşte %20'lik,14 bin seviyesinde son %20'lik olmak üzere kademeli alışlarla uzun vadeli yatırım yapmak gayet iyi bir yatırım tercihi olur.(Ben böyle bir fırsat çıkarsa değerlendiririm.)

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Antik kentlerin girişinde hamam oluyor o zaman o şekilde tedbir varmış, salgın eski bir konu ama tedbirler güncellenebilir.

https://sputniknews.com/analysis/202...aper-hoarders/
    Veba, kolera, tifo gibi salgınlarda, gemileri karantinaya alır limana sokmazlarmış, gemide hastalık görülmezse limana girişe o zaman izin verilirmiş.

Biz ne yaptık umre ziyaretlerini iptal etmedik, üstüne bir de kontrolsüz 15 bin kişiyi halkın içine saldık, umreye giden bir insan camiyede gider, o da bonusu olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 442/1002 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •