Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bademspor rallisiydi o...nerede deli gibi 120 binlerde her gün 100-200-300 milyonluk mal alan YFAŞ ve CREDIT? yoklar...
    Para kazanıp (×2) zevk almadigim tek şey olabilir o ralli. Hükümet operasyon cekti kagitlara. Belli cevredeki üstad bozuntulari ile anlasip barıs pinari ile dibine girdiler. Trump'in twitleriyle tam dibini sıyırdılar sonra da bes'lere borsayı şart kosup bankalarda aciga satisi kaldirdilar ha bir de sıfır atıyoruz dediler veeee kuru baskilayip 5.50'lerden topukladilar. Hayirli isler.

Acaba bes'lerin emeklilik fonlarının durumu ne oldu portföyleri ne durumda...

2. BES durum için güzel bir site
    http://www.besanaliz.com/FonGetirileri/Getiri

Son bir yılda getirisi en az olanlar hisse fonları gibi.

Altın fonları da en çok getiri sağlamış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

.
    .
    Ülkemde bugün..
    Sn.secbul senin bu grafik bizi bitirecek endeks yükselmiyor Altın bari yukselsede su hefefler gelse.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Sn.secbul senin bu grafik bizi bitirecek endeks yükselmiyor Altın bari yukselsede su hefefler gelse.
    O grafik artık endeks zamanı diyor..en azından altına göre daha iyi performans beklerim

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Bist Usd bazli 2008 ve 2001 krizlerindeki destekleri kirdik, siradaki hedefimiz 94 krizi 80 ihtilalindeki destekler . Cumhuriyetin ilani ile fransiz ihtilali arasi parcali alima gececegim. Tekerlegin icadi stop noktam

İnvesting de biri bu yorumu yapmış ne güldüm akşam akşam yaa [emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bunlar bu hızla giderse 1 ayda 10-12 bin olur zaten...

İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 345 kişi artarak 2 bin 503'e yükseldi -AA
    İsin kotusu hala yeni vaka geliyor. Bu vakalar icerisinden 10-20 arasinda ölumler baslayacak.

İspanya da dort nala geliyor.

7. Akşam seansında güzel hacim oluyor. Ben ilk defa görüyorum bu kadar hareketli akşam seansı.

8. İnvesting de ki yaratıcılık burada yok ağa
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bist Usd bazli 2008 ve 2001 krizlerindeki destekleri kirdik, siradaki hedefimiz 94 krizi 80 ihtilalindeki destekler . Cumhuriyetin ilani ile fransiz ihtilali arasi parcali alima gececegim. Tekerlegin icadi stop noktam

İnvesting de biri bu yorumu yapmış ne güldüm akşam akşam yaa [emoji23][emoji23]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •