Sayfa 78/469 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 617 - 624 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. borsa eskiden şeker piliç vardı işlem görüyordu ta ki mahkeme kararına kadar işlem gördü yani bunun gibi mahkemeden önce yargı süreci bitmeden borsadan atmadı kaldı ki şeker piliç in öz sermayesi de negatif eksi 120 milyon du öyle borsa kotundan mahkemesi yargı süreci bitmeden çıkarılmadı yargı sürecinin sonunda iflas erteleme davası red edildi iflas etti bunu borsaya bildirdi bildirdiği gün de borsada tahtası kapatıldı ertesi gün de borsadan atıldı normal süreç böyle idi borsa da ama bu gen grubu normal değil süreç de değişti her şey değişti buna ayrı bir şey uygulandı bist tarafından önce spk tahtasını işleme kapattı bunun sonra da bist aynı gün yangından mal kaçırır gibi borsa kotundan çıkardı eee mahkeme niye beklenmedi yargı süreci neden beklenmedi bunlar hep soru işareti olarak kaldı o yüzden diyorum gen gurubu bist ve spk gözünde iflas etmiş gibi

yargı sürecini beklemediler bu da insanda kuşku uyandırıyor çok ümitli değilim

2. Acaba? Kardes senin hesaba gore ucacakti bu hiisse genpower kapandi diye oyle bir seyler diyordun. Simdi ne oldu ki?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    Acaba? Kardes senin hesaba gore ucacakti bu hiisse genpower kapandi diye oyle bir seyler diyordun. Simdi ne oldu ki?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yanılmışım kardeş aynen ilk gün genpower holding kapandığında bunun gen grubu için iyi olacağını düşündüm birleşmeye giderler diye daha sonra ama gitmeden önce borsada değerlenir diye bekledim ama olmadı eldeki hesap çarşıya uymadı

adamlar devamlı kötü bilanço gönderdiler bu da olumsuz etkiledi özellikle karar denetim bağımsız şirketi resmen gen gurubunu borca batık bilançolar ile süsledi böyle olunca beklediğimiz hareket olmadı tersi oldu aynı kaldı yada az düştü sonrada borsa hisseyi borsa kotundan çıkardı

4. ona bakarsan kardeş burda eskiden 1.50 1.20 lerde iken hissenin 3.0 4.0 lara çıkacağını söyleyenler oldu ben en azından uçacak kaçacak demedim sadece olumlu olması gerekir dedim ileride tek kalınca azalan hisse ile batmaz ise dedim tahtası kapanmaz ise dedim yükselmesi gerekir dedim ben dediğimde hisse 0.43 tü zaten en son kapandığında 0.40 kapatmış çok büyük fark yok yani
    ben tahtası kapanmaz ise dedim ki o zaman da tahtası kapanabilir dedim

ben bunları 0.43 ken ke dedim 1.50 ikende dedim hatta 2.85 çıktığında bile söylemiştim 2015 yılında bile tahtası kapanabilir dedim borsadan atılabilir dedim her zaman

2015 yılında genpower holding in tahtası açıktı ben buna rağmen borsadan atılabilir demiştim sonra 2016 da aynısını söyledim bu sene de aynısını söyledim yazılarımda var

5. benim tüm yazılarımda tahtası kapanmaz ise ile başladım borsadan atılmaz ise dedim iflas etmez ise dedim
    ama şimdi bana burdan laf soyleyerek neyi amaçlıyorsunuz onu da anlamış değilim
    ben gerekli uyarılarımı yapmışım
    borsadan atılabilir demişim her yazımda
    daha ne yani

6. hatta gen power hülding in tahtasında bile yazmışım kapanmadan önce borsadan atılabilir demişim aman dikkat demişim orda bile sizi uyarmışım şimdi yaptığınız şey bence orda bunları yazmamdan dolayı bana gıcık olmuşsunuz ben bunu sadece orda yazmadım gediz de feniş te yazdım ama bundan sonra tek bu hisseyi aldığım için bunda yazıyorum diğerlerinde hissem yoktu bir de genpower holding te az bir hissem var dı onu da kapanmadan önce satmıştım onla da gen yatırım almıştım bu yani

7.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    ona bakarsan kardeş burda eskiden 1.50 1.20 lerde iken hissenin 3.0 4.0 lara çıkacağını söyleyenler oldu ben en azından uçacak kaçacak demedim sadece olumlu olması gerekir dedim ileride tek kalınca azalan hisse ile batmaz ise dedim tahtası kapanmaz ise dedim yükselmesi gerekir dedim ben dediğimde hisse 0.43 tü zaten en son kapandığında 0.40 kapatmış çok büyük fark yok yani
    ben tahtası kapanmaz ise dedim ki o zaman da tahtası kapanabilir dedim

ben bunları 0.43 ken ke dedim 1.50 ikende dedim hatta 2.85 çıktığında bile söylemiştim 2015 yılında bile tahtası kapanabilir dedim borsadan atılabilir dedim her zaman

2015 yılında genpower holding in tahtası açıktı ben buna rağmen borsadan atılabilir demiştim sonra 2016 da aynısını söyledim bu sene de aynısını söyledim yazılarımda var
    iyiki 2015 te, bu foruma üye değilmişim. 2.85 oldugu gun, satmıştım. satış emri verirken bile, zorlanmıştım. ne 40 lira olacağına inandım, ne 300 milyonluk stoğu olduguna, ne de borsadan atılacağına.

sonra bi ara 50 kuruştan aldım, ohal uzayıncada sattım.

hepimiz olayı yorumlamakta hata ettik.

8. jeneratörü karıştırdık, iştiraki karıştırdık, geçmiş yıllar karları yok sayıldı dedik, sermaye yapısını kafamıza göre değiştik, 3 yıl genel kurul yapmayan şirkete bi şey demedik, müjdat jeneratörden kazansın- bize versin nakit, bizde onu müjdata verelim dedik, kendi hissemize 16 lira bedel biçtik, ( sanki veren varmış gibi).

Sayfa 78/469 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •