Sayfa 319/1003 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Allahtan banka geri alim acikladi, bir de kac senedir kriz icinde yasiyor zaten, alisik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bugün biri 4,5 lira thy çiziyordu, takipten çıkardım, kızdım adama. adamı haklı çıkaracaklar.
    Valla olmaz diye birşey yok artık sn.kızıldağ....,,,,,,,,,,,,,
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bugün biri 4,5 lira thy çiziyordu, takipten çıkardım, kızdım adama. adamı haklı çıkaracaklar.
    Etme gözünü seveyim [emoji16]

4.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Etme gözünü seveyim [emoji16]
    petrol işi ons işi iyi izlenmeli, bunlar bir günde hiç bir şey olmamış gibi %20 arı ile geriye alacaklardır. devletler savaşı diyoruzda böyle olmaz. VOB VİOP gibi senet alım satım dışındaki işlemleri FOREX gibi işlemleri çıkarın mezarda rahat uyumasın. onu heç ettim, bunu hedge ettim diye diye dünyayı yediler. yok finans merkezi yok plaza, yok rezidans, şimdi hepsi 30 mt yazlıklarına kaçtı. Bu sert düşüşlerin aynı sertlikte geri alışları gelecektir.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kızıldağ beni mi takipten çıkarmıştın. Merak etme reis Thy ye destek olacağız dedi. Thy den korkma da bu halk ne olcak

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Kızıldağ beni mi takipten çıkarmıştın. Merak etme reis Thy ye destek olacağız dedi. Thy den korkma da bu halk ne olcak

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    devletimizi severiz, milletimizi severiz, 26 yıldır vergi ödüyoruz, istihdam sağlıyoruz. bugün ben ev hapsindeyim, uçak 118 liradan 101 liraya düşmüş, neden binim nereye gideyim. böyle kdv teşviği ve vergi ertelemesi olmaz. devletten para isteyen yok. Ne istiyoruz peki yanımızda olsun. Mesela bütün özel hastaneleri devlet olarak gecici el koyduk, bakanlar hariç tüm devlet aracları hastanelerin emrine verildi, son 10 yılda emekli olan tüm doktorları hastanelere aldık, özel muayenesi olan doktorlar nöbetleşe çalışacak gibi rahatlatıcı kararlar alınmalıydı. para bir yere kadar. ama hale yanımızdan gecen bir polis yada ışıklı araclardan neden cekiniyoruz. neden aramızda bu mesafe var.

7. Putin ölünceye kadar lider kalacaktı. Bunun bir anlamı olmalı, ya erken olacak, yada olacağı devlet kalmayacak.

8. Abd endekslerine kaynak gözlüğü takmadan bakmayın

Sayfa 319/1003 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •