Allahtan banka geri alim acikladi, bir de kac senedir kriz icinde yasiyor zaten, alisik.
Allahtan banka geri alim acikladi, bir de kac senedir kriz icinde yasiyor zaten, alisik.
petrol işi ons işi iyi izlenmeli, bunlar bir günde hiç bir şey olmamış gibi %20 arı ile geriye alacaklardır. devletler savaşı diyoruzda böyle olmaz. VOB VİOP gibi senet alım satım dışındaki işlemleri FOREX gibi işlemleri çıkarın mezarda rahat uyumasın.onu heç ettim, bunu hedge ettim diye diye dünyayı yediler. yok finans merkezi yok plaza, yok rezidans, şimdi hepsi 30 mt yazlıklarına kaçtı. Bu sert düşüşlerin aynı sertlikte geri alışları gelecektir.
Kızıldağ beni mi takipten çıkarmıştın. Merak etme reis Thy ye destek olacağız dedi. Thy den korkma da bu halk ne olcak
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
devletimizi severiz, milletimizi severiz, 26 yıldır vergi ödüyoruz, istihdam sağlıyoruz. bugün ben ev hapsindeyim, uçak 118 liradan 101 liraya düşmüş, neden binim nereye gideyim. böyle kdv teşviği ve vergi ertelemesi olmaz. devletten para isteyen yok. Ne istiyoruz peki yanımızda olsun. Mesela bütün özel hastaneleri devlet olarak gecici el koyduk, bakanlar hariç tüm devlet aracları hastanelerin emrine verildi, son 10 yılda emekli olan tüm doktorları hastanelere aldık, özel muayenesi olan doktorlar nöbetleşe çalışacak gibi rahatlatıcı kararlar alınmalıydı. para bir yere kadar. ama hale yanımızdan gecen bir polis yada ışıklı araclardan neden cekiniyoruz. neden aramızda bu mesafe var.
Putin ölünceye kadar lider kalacaktı. Bunun bir anlamı olmalı, ya erken olacak, yada olacağı devlet kalmayacak.
Abd endekslerine kaynak gözlüğü takmadan bakmayın
Yer İmleri