spek insanların satış yapmasını istiyor eğer satışlar gelecekse mutlaka beyaz hattın altında kapatacaktır. Teknikçiyi terse düşürmeden spek para kazanamaz diye düşünüyorum. Bu fk ile kağıt satılabilir ama koskoca borsada karlarını artıracak bir kağıt asla satılamaz satılmamalı. Bunun gibi başka karlı şirket bulursanız satın tabi. Teşekkürler bilgi için
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Başka bir arkadaş 2 bilanço öncesi şöyle bir rakam vermişti sanırım.. kozal 29.00 kozaa 3.90 ipek 3.10.. bu rakamların üzerine 2 kez bilanço açıklandı ama.....
bu oranlamaya göre kozalın fiyatı daha düşük olmalı ama değil bir yanlışlık olabilir mi hesaplarda..stoklar fazla geldi bana başka bir şey olabilir mi acaba? Önümüzdeki bir yıl için fk 2 hesaplıyordum kabaca ama siz altın stoğu var deyince fk 1 e indi. Arsaları satacağım şimdi yaa
Son düzenleme : yasemin5566; 29-03-2020 saat: 01:58.
84 80 72 bin maalesef
piyasaya o kadar çok para saçıldı ki pozitifi olmasına rağmen, maalesef güven olmayınca olmuyor.
Benim teknikten ziyade okuduğum makale,reviewler edindiğim şu; 2003 SARS'ta mart ayında çıkmış haziranda bıçak gibi kesilmiş.
Bilmsel olarak sıcaklığın etkisini bulamadım ama bi umut sars gibi umarım hazirana kadar bu da bıçak gibi kesilir
Bu hissede yeni olduğum için bikaç sorum olacak, yorumlayabilecekler için şimdiden teşekkür ederim.
1. Doların yükselmesi kozaa içün olumlu mu?
2. Şu an da kasada olan para hisse başı 6,26 TL denmiş bu doğru mudur? Yani şirketin hiç borcu yok mu?
3. Yakın dönemde altında sert yükselişler bekleniyor. Şirketteki naktin altın olarak saklandığı yazılmış o zaman kağıt altın fiyatlarına göre yükseliş kaydediyor mu?
4. Yaşanan krizde kozaa yı olumsuz etkileyen bir durum var mı yoksa işi altın olduğu için piyasası her zaman var mı?
5. Bide ipeke, kozal ve kozaa tam olarak hangi işleri yapıyor?
6. Ben pd/dd ve fk sına bakınca en ucuz kozaa diye bunu aldım acaba bu kriz döneminde niye pgsus ecilc tire deva gibi çok düşenler tavan yaparken asıl krizden olumlu etkilenen bu kağıtlar neden tavan serileri yapmıyorlar?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri