Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Matrikste 6-7 hatta 13 yıllık data varmı.
Makinayı kasmadan robotlar çalışıyormu.
IQ da formül yazması kolaymı, türkçe fonksiyon varmı.
IQ işlem yapmaya açıldımı da
Bunları matriksi küçümsemek için söylemiyorum. Soru niyetiyle soruyorum . Yoksa menfaatimiz nerde ise oradayım.
User.dll en son geçen sene yoktu, program içinden compile edemiyordunuz, feedback olarak ilettiklerimden biri de buydu. Yalnız muhtemelen yeni versiyonlarla birlikte gelicek indikatör builder ile user.dll e gerek kalmadan kendi indikatörlerimizi hazır frameworklerle kolaylaştırılmış biçimde kodlayarak programın içine gömmemize olanak sağlayacaklardır. Kendi kodlama editörü oldukça başarılı, illa VS kullanıcam derseniz IQ dll ini referans olarak VS'ye atarak VS üzerinde kodlama yapıp, kopyala yapıştır ile son halini matrikse geçirebiliyosunuz.
IQ'nun gözüme çarpan en güçlü yönlerinden birincisi, sistemciliğin 3. boyutu olan para yönetimini stratejiniz içinde kodlayıp getiri eğrinize yansıtabiliyorsunuz. İkincisi de Bayesian akıllı optimizasyon algosuyla saatler sürecek optlerinizi dakikalar içinde sonuçlandırabiliyorsunuz.
Bunun dışında çok temel ama önemli eksikleri var, en başında data sorunsalı, getiri eğrisiyle enstrüman grafiğinin altlı üstlü senkronize görüntülenememesi gibi gib. Olgunlaşması için zamanı var hala. Beklediğim geliştirmeler yapılırsa ben IQ'ya geçerim ama geçen sene verdiğim feedback maddelerinden sadece bugları düzeltmişlerdi, bunun dışında geliştirme önerilerimin hiçbiri yapılmamış nerdeyse.
Yer İmleri