Sayfa 891/1003 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop - XV

Neyse beyler sabah sabah gerçekleri görünce biran hiddetlendim belki biraz ağır oldu ama önlemler yeterli değil ve iş iyice boka saracak işsizlik artıyor yarın karşılaşacaklarımızı bugün karşılanlara bakarak görebilirsiniz bütün devletler bizden ekonomik teknolojik sağlık eğitim hep öndeler varın onların düştüğü durum bize çok uzak değil ben bu düşüncedeyim daha zor günlere hazırlıklı olalım bunlar camide akşam bağırmakla yada gün den güne tedbirleri sıkılsştırmakla çözümlenmez

Allah sonumuzu hayır etsin
    Baba müsade
    Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    akape zihniyetinin çöküşünü, iflasını temsil eden bir sürü nokta var.. ama geçen sene tanzim satış çadırları..bu sene ise tv den "dunya liderinin" halkına iban numarası vererek para istemesi tipik iki örnek..
    Ben böyle insanlara laf anlatmaktan yoruldum artık anlatamazsın da boşuna uğraşmasın kimse heray devlete mahkum milyonlarca insan var çocuk yardımı evde bakım aylığı 2022 engelli ve 65 yaş maaşı belediye bursları ve sayamadigim bir sürü yardımla devletin sırtından geçinen milyonlar var ha ihtiyacı olan ha olmayan bu yardımları alıyor ve kimse bu insanlara birsey anlatamaz boşuna nefesini tüketmesin PTT önlerini görüşünüzdur insanların virüs umrumda değil herkes para derdinde çünkü çoğu insan devletten aldığı yardımla geçiniyor acaba niye acele acele CHP belediyelerin bağış hesaplarını bloke ettiler çünkü yoksulluğu ben yonetirim algısının kırılmasını istemiyorlar mankit bilim ilim eğitim falan hepsi boş arkadaş bu insanlar gerçekten aç ve devlete mahkum ve bunu yapanlarda herseyi çok iyi biliyor

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İşte olay bu.. Vatandaş devletten katkı bekliyor. Cb çıktı tv ye açıklama yapıcak. Sandıkk ki herkese yardım edicek, bi baktık insanlardan para istiyor. Bundan 10 sene önce sürüklüyordu.. Ama vatandaş uyandı artık. Diğer partiler yapılan 3 kağıtları anca çözdü. İstanbul, ankara, İzmir, antalya, adana, eskişehir, aydın, muğla, kocaeli, mersin gibi büyükşehirler yerel seçimlerde akp den gitti... Helese istanbulda acaip bir oy kaybetti akp. Normal şartlarda bu şehirleri alan zaten seçimi kazanıyor. Anlayacağın dostum akp seçimlerde bir 3 kağıt yapamazsa artık 100 de 52 değil 100 de 45 i zor bulur. Son 3 yıldır dünyada kriz yokken biz derin bir krizdeydik, bu son corona krizi daha da kötü oldu sizin için. Sen hala hayal alemindesin. İşiniz bitti artık.
     Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    güzel bir yaklaşım teşekkür edeim ancak ben aşık falan değilim Ekonominin bu şekilde kötü olmadığını düşünüyorum yardım kampanyası para için değil her olayına bakın Reisin toplumla yaptı hep kitleleri peşinden sürükledi milyonlarca insandan oy almak onları meydanlara dökmek onları ikna etmek kolay mı var mı böyle bir liderlik kabiliyeti bu işi de çözecektir takma kafana

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Birazdan yönetim gelir hepsini siler 500 akıllı 1 deliye laf yetiştirmiş diye oysaki tam tersi laf anlatmaya çalışıyoruz da anlamıyor diye
    Cumhurbaşkanın kim olursa olsun hakaret edemezsin senin gibi düşünmedikleri için insanlara hakaret ve küfür edemezsin bunları yaparken karşında ki insanın fikirlerini yok sayamazsın Devletin gücünü devletin varlığını hiçe sayamazsın eleştir ama ölçülü eleştir ama küfürsüz

5.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    İşte olay bu.. Vatandaş devletten katkı bekliyor. Cb çıktı tv ye açıklama yapıcak. Sandıkk ki herkese yardım edicek, bi baktık insanlardan para istiyor. Bundan 10 sene önce sürüklüyordu.. Ama vatandaş uyandı artık. Diğer partiler yapılan 3 kağıtları anca çözdü. İstanbul, ankara, İzmir, antalya, adana, eskişehir, aydın, muğla, kocaeli, mersin gibi büyükşehirler yerel seçimlerde akp den gitti... Helese istanbulda acaip bir oy kaybetti akp. Normal şartlarda bu şehirleri alan zaten seçimi kazanıyor. Anlayacağın dostum akp seçimlerde bir 3 kağıt yapamazsa artık 100 de 52 değil 100 de 45 i zor bulur. Son 3 yıldır dünyada kriz yokken biz derin bir krizdeydik, bu son corona krizi daha da kötü oldu sizin için. Sen hala hayal alemindesin. İşiniz bitti artık.
    Konjektürün aleyhimize olduğunun farkındayım ama çok seçim kazandık yine kazanırız sıkıntılı da olsa
    yadım etti devlet 2 milyon aileye emeklilere finans sektörünün borçlarını öteledi finansman sağladı kamu bankaları zararına kredi musluklarını açtı daha sayamayacağım bir çok faktör var biliyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanın kim olursa olsun hakaret edemezsin senin gibi düşünmedikleri için insanlara hakaret ve küfür edemezsin bunları yaparken karşında ki insanın fikirlerini yok sayamazsın Devletin gücünü devletin varlığını hiçe sayamazsın eleştir ama ölçülü eleştir ama küfürsüz
    Arkadaş hakaret etmiyor bence... Sizler istiyorsunuz ki cb her istediğini yapar, kimse eleştiremez. Hakaret ile eleştiri farklı şeyler. Trump seçildiği sene adamın birisi evinin önüne trump için bol küfürlü bir branda asmıştı. Buna rağmen kimse adama dokunmadı. Kıyaslamaya gerek bile yok bizdeki durumu.

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Arkadaş hakaret etmiyor bence... Sizler istiyorsunuz ki cb her istediğini yapar, kimse eleştiremez. Hakaret ile eleştiri farklı şeyler. Trump seçildiği sene adamın birisi evinin önüne trump için bol küfürlü bir branda asmıştı. Buna rağmen kimse adama dokunmadı. Kıyaslamaya gerek bile yok bizdeki durumu.
    hocam o insanların ahlaki değeriyle bizimki farklı biliyorsunuz hakaret etti ve suç işledi anayasamızda durum belli ben Atatürke inönü ye sezer e abdullah gül e sayın cumhurbaşkanımıza hakarete karşıyım sevmeyebilirsin oy vermeyeilirsin ama küfür ve hakaret çok farklı

8.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    Konjektürün aleyhimize olduğunun farkındayım ama çok seçim kazandık yine kazanırız sıkıntılı da olsa
    yadım etti devlet 2 milyon aileye emeklilere finans sektörünün borçlarını öteledi finansman sağladı kamu bankaları zararına kredi musluklarını açtı daha sayamayacağım bir çok faktör var biliyorsun
    Halen daha seçim kazandık derdinler şu durumda bile seçimi düşünen insanlar var kardeşim seçim sizin olsun parada sizin olsun ama yeter da yeter bu kadar da olmaz gözünüz bu kadar mı kör oldu

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 891/1003 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •