Sayfa 796/1230 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Önemli olan haftalık ortalamanın aylığı yukarı kesmesi..al sinyali böyle oluşuyor...bunun İçin 95-96 bin seviyeleri aşılmalı...net değer veremiyorum, çünkü ortalamalar zamanla değişiyor sonuçta.

Ema lar dışında baktığım bir sinyal yok..,kısa ve orta vade sinyal çok iyi çalıştığından, bence tabi, başka bir şeye ihtiyaç duymuyorum...sonuçta sadece teknikle hareket etmiyorum...hisse alımlarımı-satımlarımı temel değer analizi ile yapıyorum..,teknik sadece, kısa vadede vadeli trade için...orta vadede endeks hedge yap/Kaldır için kullanıyorum.
    Bugün çok kötü bir yerden aşağı döndük...günü eksi kaparsak ikinci dip yolculuğu başladı derim şahsen
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Borsa dow açılışı ile mi düştü ? Sert satışın sebebi nedir ?

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Borsa dow açılışı ile mi düştü ? Sert satışın sebebi nedir ?

Batuhan
    Yanlış soru.Asıl soru virüs nedeni ile tüm dünyada piyasalar felçken borsalar neden yükseliyor olmalıydı.

4. %60 nakit, kalan %40 da full hedge. Şimdi onlar düşünsün emeklerin ödenmez çok sağol cauti abey epey faydan oldu.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün çok kötü bir yerden aşağı döndük...günü eksi kaparsak ikinci dip yolculuğu başladı derim şahsen

Borsalarda çöküş bitmedi olan ilk dalgaydı.Bence devamı gelecek.O nedenle fazla kaptırmayın bu ara kendinizi borsaya derim nacizane bir tavsiye olarak.

6. Böyle tahminler benin ufkumun ötesinde kalıyor açıkçası, ama teşekkür ederim. Şu an için çökmesi işime gelir artık Ama çökmesin tabi ki
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Borsalarda çöküş bitmedi olan ilk dalgaydı.Bence devamı gelecek.O nedenle fazla kaptırmayın bu ara kendinizi borsaya derim nacizane bir tavsiye olarak.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Böyle tahminler benin ufkumun ötesinde kalıyor açıkçası, ama teşekkür ederim. Şu an için çökmesi işime gelir artık Ama çökmesin tabi ki
    Elbet tahmin ama analize dayalı bir tahmin.Ekonomi durmuşken şirketler nasıl kar yazacaklar.3 aylık bilançoları açıklamaktan korkuyorlar.6 aylık bilançolar da bence açıklanamayacak.Daha evvel yazdım bu topikte.Çöküş zamanlarında sağlam şirket kalmaz hepsi çöker.Çıkışlar bu ara satış fırsatıdır bana göre.

Ama bizim millet havada tek uçağı olamayan pegasusu hala her gün yüzde 10 yukardan alır.23 e düşmüş kağıt 40 lardan alıcı bulur.Ne diyeyim herkesin aklı kendine,kimbilir belki de onlar haklıdır,borsa bu belli olmaz tabi.

Sayfa 796/1230 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •