Şu forumda takılıyorsun ve hala Akp yönetimini savunuyorsun.
Ben bunlar kadar kurnazını ,bencilini kibirlisini toplumun yarısını ötekileştireni ya bizdendir ya yok olursun anlayışını hiç görmedim.
Bir belediye yardımı yahu ona bile dayanamadılar, 18- 20 yaş arası işçileri gidin çalışın size sokak yasak değil dediler. Bunlar İstanbul belediye başkanlığı koltuğunu çalmaya kalkıştılar nesini beğeniyorsunuz bunların????
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben pazartesi ise gideceğim ve hasta olduğunu bilmediğim bir çok kişiyle karşı karşıya olacağım bu yüzden .. Bu lanet virus zaten temas istiyordu temasın kralını yaptık ..
Neyse sabahı ettik cidden yorgundum ama bu olanları aklim almadi uyuyamadım .. Umarım empati yapmayı umarım yanlışa yanlış dogruya doğru demeyi öğrenebiliriz ..
Not : son yazışmaları bu hassas donemden dolayı sileceğim , bilginiz olsun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İyi sabahlar herkese
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
maskeyi
sosyal mesafeyi
sık sık ellerinizi sabunla yıkamayı ihmal etmeyiniz
el altınızda, yanı başınızda kolonya mutlaka ama mutlaka olsun.
yediğiniz meyvelerin kabuklu olanlarını soymadan önce mutlaka sabunla yıkayınız
yıkanamayacak olanları kuru gıda çerez vs vs mutlaka izole bir yerde beklettikten sonra tüketiniz.
Son düzenleme : kitapci34; 11-04-2020 saat: 06:22.
hatunun telefonuna bir mesaj gelmiş
bir köyde galiba bir kadına tanı konulmuş
karantinaya konmadan önce
ahalinin tamamına sarılıp vedalaşıp helallik almış
ne diyeyim ben.
Yer İmleri