Sayfa 823/1002 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by MCMIII Yazıyı Oku
    ya güzel kardeşim, senin bu kadar hırs yapmanın nedeni ne ben de onu anlamadım.
    milyon tane hisse var gıdada teknolojide..
    nedir bu pgsus takıntısı?
    hakkaten üzülüyorum kaybetmene. güzel insansın sonuçta. yapma böyle..
    Kaybettigimiz bir sey yok su ana kadar. Iki gundur az oynuyordum. 45 lira gecmesini beklemiyordum o yuzden dun biraz fazla kaybim oldu. Bugun pek degildi kaybim. 50.7x maliyetim vardi 51.30 kapadi.

Ama olurda yarin yine boyle cikarsa cok kaybim olur. 50 lira altina duserse dusmesini beklerim 53 lira uzerinde stoplarim.

Niye pgsus. Kisa vadede en cok getiri alabilecegim hisse bu. Eger bu hareketleri yeni zirve yapan bir hisse yapsaydi shortlamazdim. Cunku cok fazla ky olmuyor.

Viopta cok fazla secenek yok pay vadelide. Bir kagidin likit olmasi lazim. Bankalar disinda da bu cok az kagitta var. Ben spot ile hic ilgilenmiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bir maça ası sahnesi vardı onun.
    tek kart kapalıdır.
    kağada hiç bakmamıştır.
    açılan dört kağat maçadır.
    elini uzatır kenarını kaldırır
    görürgörmez kafa düşer,
    adam tam parsayı toplucakken,
    kartı açar
    maça ası.

https://www.youtube.com/watch?v=vDflQrl7ffU
    Bir de Burt Reynolds'lu film vardı, kumarbaz çırağı ile karşı karşıya geliyor, çırağı o zamana kadar çok ilerliyor. Son elde gözüne gözlük takıp kağıtları da açmıyordu.

Bunun gibi.

Bu arada badem bıyık bu şekilde mi oluyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi operasyon kagidi olmus artik pgsus. İci disina cikmis tahtanin. Yatirim neyim olmaz o kagida. Operasyonu ceken ekibin isi tamamen bitince dibe vurur yillarca surunur orada. Ne konusulacak, ne tartisilacak bir tarafi yok o hissenin.
    Iste bizde o yuzden daliyoruz ya bu hisseye. La ben bunu 32 den longladigimda deli muamelesi gorduydum. Ne bileyim boyle cikacagini [emoji3]

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi operasyon kagidi olmus artik pgsus. İci disina cikmis tahtanin. Yatirim neyim olmaz o kagida. Operasyonu ceken ekibin isi tamamen bitince dibe vurur yillarca surunur orada. Ne konusulacak, ne tartisilacak bir tarafi yok o hissenin.
    Tabi sen bozdun pederin dolarlarini aldin garandan 2 lirani. Bizde para yok. Hatun zengin ben yoklari oynuyorum. Gecen bir yil Turkiye mahvetti beni. 200 bin TL ye yakin harcamisim 1 yilda. Eurodan TL ye geciskenlik insani dumura ugratiyor. Alisamiyorsun

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir de Burt Reynolds'lu film vardı, kumarbaz çırağı ile karşı karşıya geliyor, çırağı o zaman kadar çok ilerliyor. Son elde gözüne gözlük takıp kağıtları da açmıyordu.
    Borsa pokere benzemiyor,
    daha ziyade king gibi.
    koz veya ceza hangisi oynanacak?
    Buna da pala karar veriyor. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kaybettigimiz bir sey yok su ana kadar. Iki gundur az oynuyordum. 45 lira gecmesini beklemiyordum o yuzden dun biraz fazla kaybim oldu. Bugun pek degildi kaybim. 50.7x maliyetim vardi 51.30 kapadi.

Ama olurda yarin yine boyle cikarsa cok kaybim olur. 50 lira altina duserse dusmesini beklerim 53 lira uzerinde stoplarim.

Niye pgsus. Kisa vadede en cok getiri alabilecegim hisse bu. Eger bu hareketleri yeni zirve yapan bir hisse yapsaydi shortlamazdim. Cunku cok fazla ky olmuyor.

Viopta cok fazla secenek yok pay vadelide. Bir kagidin likit olmasi lazim. Bankalar disinda da bu cok az kagitta var. Ben spot ile hic ilgilenmiyorum.
    sondan başlayayım, spotla ilgilenmiyorum demişsin. çok değil bir hafta önce spottan 14 liradan ardyz alabilirmişsin 50 bin lot
    rahat rahat. bugün 20 lere merdiven dayadı, yarın ve sonrası ne olur, bilinmez..

4 liralardan uluun alabilirmişsin. bugün 5.40 tavan..
    ya da 4 liralardan rtlab, bugün 7 lira tavan.

nedir bu hisselerin özellikleri: teknoloji, gıda, biyoteknoloji..

yani demem şu ki: devir teknoloji, gıda, ilaç ise bir şekilde bunlardan birinde pozisyonun olmalı.

ha sen dersen ki benim spotla işim olmaz, o zaman benim söylediklerim de çöp olur doğal olarak ))

şansın bol olsun kardeşim. ne diyeyim..
    ''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Yarin borsa yukselecek olursa bankalarla yukselebilir. Onun icin bugun Netasi satip Akbank aldim.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Borsa pokere benzemiyor,
    daha ziyade king gibi.
    koz veya ceza hangisi oynanacak?
    Buna da pala karar veriyor. asdas.
    Bİr oyun vardı ben çok bilmiyorum, elinde kalınca kötü oluyordu. Yani toplamak bazen iyi oluyor bazen de kötü oluyordu.
    Dost kazığı diye bir oyun olabilir ama hatırlamıyorum. Bridge üzerine gidiyorum ama bilgisayar muhtemelen eli görüyor empaslar tutmuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 823/1002 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •