Katiliyorum. Olagandisi bir surecten geciyoruz. Disiplini bozmayacagiz ama ezberide koru korune takip edecek zaman degil
Biraz daha esnek olunmali. Ama risk buyuk. Iyi takip edilmeli pozisyonlar
Katiliyorum. Olagandisi bir surecten geciyoruz. Disiplini bozmayacagiz ama ezberide koru korune takip edecek zaman degil
Biraz daha esnek olunmali. Ama risk buyuk. Iyi takip edilmeli pozisyonlar
Ekonomik Güven Endeksi ile Yatırım Araçları Arasındaki Nedensellik İlişkisi
https://www.isarder.org/2019/vol.11_..._full_text.pdf
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Ben de amatör ruhun korunması ve heyecanına belli sınırlar dahilinde izin verilmesi gerektigine inaniyorum saygılar)
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Üsteki soruma ilişkin yorumlarını paylaşan herkese teşekkür ederim.
Gram altın pozisyonumu %100 olarak para piyasası fonuna çevirdim. Bu kararı vermemdeki başlıca sebep, 2020 yıl sonu itibariyle ulaşmak istediğim hedefe şu an itibariyle portföy büyüklüğü olarak ulaşmış olmamdır.
Bunun haricinde onstaki yükselişin bir düzeltme içine gireceğini düşünüyorum. (%10 -15)
Bir de olası bir IMF ve ya benzeri anlaşma ile TL'nin bir miktar değerleneceği kanaatindeyim.
Uzun vadede altının yükseliş trendinde olduğu düşüncesine katılıyorum. Gram fiyatı 330 Tl civarına gelirse tekrar altın pozisyonumu artıracağım.
Yatırım tavsiyesi verebilecek bir tecrübem yok, paylaşmak istedim..
Üsteki soruma ilişkin yorumlarını paylaşan herkese teşekkür ederim.
Gram altın pozisyonumu %100 olarak para piyasası fonuna çevirdim. Bu kararı vermemdeki başlıca sebep, 2020 yıl sonu itibariyle ulaşmak istediğim hedefe şu an itibariyle portföy büyüklüğü olarak ulaşmış olmamdır.
Bunun haricinde onstaki yükselişin bir düzeltme içine gireceğini düşünüyorum. (%10 -15)
Bir de olası bir IMF ve ya benzeri anlaşma ile TL'nin bir miktar değerleneceği kanaatindeyim.
Uzun vadede altının yükseliş trendinde olduğu düşüncesine katılıyorum. Gram fiyatı 330 Tl civarına gelirse tekrar altın pozisyonumu artıracağım.
Yatırım tavsiyesi verebilecek bir tecrübem yok, paylaşmak istedim..
Yer İmleri