Erdoğan : CHP yöneticileriyle aynı zihniyetin medyadaki unsurlarını ikaz ediyorum , beyhude yere uğraşmayın , Türk milleti sizi ne o sandıktan çıkarır , ne de sırtınızı yaslandığını darbecilere meydanı bırakır , çünkü siz milli değilsiniz yerliliginizde tartışılır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şu salgında bile 10 milyonlar ev hapsinde, bunu derdi hala CeHaPe!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Erdoğan : Siz bu halkın inancına , kültürüne saygılı değilsiniz , çünkü siz ne kadar bozguncu ne kadar sapkın ne kadar azgin varsa hep onlarla bir oldunuz asla milletle olmadınız . Çünkü sizin ne ahlaki ne tarihi bir noktanız , omurgamız , kavganız var . Çünkü siz mitolojide nefretten , korkutan acıdan beslenen yaratıklar gibisiniz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Ne bu ülkeye ne bu millete ne bu insanlığa en ufak bir faydanız olmadığı gibi verdiğiniz zararın haddi hesabı yok . Kendi ülkenize olan husumetinizi açıkça söyleyemediğiniz icin her musibeti buna alet ediyorsunuz . Deprem olur enkaz altında olan insan sayısını yüksek göstermek için canla basla uğraşırsınız , ekonomiye saldırı olur millet ekmeğinin geleceğinin derdine düşmüşken siz rant peşinde koşarsınız, darbe girişimi olur milletim eminde bayrağı , dilinde tekbirle tankların karşısına dikilirken siz balkonda tankları alkışlar evinizde kahvenizi yudumlarsınız . Teroristler askerimize saldırır şehit sayısını yüksek göstermek için binbir yalan söylersiniz ,sınırlarımızı korumak icin harekat yaparız siz eli kanlı dikdatorlerin yanında olursunuz
Bence yaslilar icin sokaga cikma yasagi gunluk en az 1 saat ve her gün seklinde esnetilebilirdi, haftada 1 gun ve 4 saat bence yanlış bir uygulama.
Erdoğan : Kullanan herkesin hayranlığını dile getirdiği İstanbul havalimanını hala hazmedemiyorsunuz
Yer İmleri