Artan

34,86 12.45 14:13
13,64 10 14:12
1.188,00 10 14:10
35,20 10 14:12
36,98 9.99 14:11
Artan Hisseler

Azalan

104,40 -10 14:13
245,50 -9.99 14:12
13,73 -9.97 14:13
24,06 -9.96 14:13
81,85 -9.96 14:13
Azalan Hisseler

İşlem

4.178.165.686,74 14:13
4.035.042.805,75 14:13
3.959.625.848,79 14:13
3.418.236.494,60 14:13
3.374.256.563,38 14:13
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Üstad senin iyiniyetin ve samimiyetinden şüphesi olan zaten bir zahmet buraya gelip yazıp, burdan prim yapmaya kalkmasın.

Müsterih olunuz;

Sizinde paylaştığınız gibi, "haksızlık onu yapanlara bir tür kurnazlık gibi göründüğünden, böyleleri ahlaklı insanların gerçekten de aptal olduklarına inanırlar".

Birde sorum var. Zorunlu karantina sebebiyle evde kalınması, Ramazan ve Yaz aylarının gelmesi nedeniyle içecek sektöründe cirolar bir nebzede olsa arttı ve dahada artacak diye düşünüyorum.

Bu sebeble ccola hakkındaki görüşlerinizi merak etmekteyim.

Saygılar, keyifli Pazarlar.
    Covid etkilerini kısa süreli ve orta-uzun vade olarak ikiye ayırabiliriz. Kısa vadeli etkileri bence ihmal edebiliriz. Finansallara önemli bir etkisi olmayacaktır bu etkilerin. Önemli olan orta uzun vadeli yapısal değişimler. Mesela tarım ve hayvancılığın önemi artacak. Bu nedenle gübre, traktör gibi sektörler yapısal olarak olumlu etkilenecektir diyorum.

İçecek konusuna gelince, tüm gıda segmentlerinde olduğu içecek sektörü de kısa vadede olumlu etkileniyor olabilir. Ama önemli olan orta vadede olumlu yansıyacak bir şeyler var mı, bu konudan çok emin değilim. Açıkçası süt, meyve suyu gibi nispeten doğal ve sağlıklı içecek sektörleri tercih edilebilir, ccola nın bu segment kaynaklı avantajları olabilir.

Sonuçta, sektör açısından şahsi beklentim nötr diyebilirim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Covid etkilerini kısa süreli ve orta-uzun vade olarak ikiye ayırabiliriz. Kısa vadeli etkileri bence ihmal edebiliriz. Finansallara önemli bir etkisi olmayacaktır bu etkilerin. Önemli olan orta uzun vadeli yapısal değişimler. Mesela tarım ve hayvancılığın önemi artacak. Bu nedenle gübre, traktör gibi sektörler yapısal olarak olumlu etkilenecektir diyorum.

İçecek konusuna gelince, tüm gıda segmentlerinde olduğu içecek sektörü de kısa vadede olumlu etkileniyor olabilir. Ama önemli olan orta vadede olumlu yansıyacak bir şeyler var mı, bu konudan çok emin değilim. Açıkçası süt, meyve suyu gibi nispeten doğal ve sağlıklı içecek sektörleri tercih edilebilir, ccola nın bu segment kaynaklı avantajları olabilir.

Sonuçta, sektör açısından şahsi beklentim nötr diyebilirim.
    sn Cautionary,

sizden ve çevremden gıda ve tarımın önemi artacak cümlesini çok duyuyorum, bu önem tam olarak neyi ifade ediyor? türkiye de insanların gıda tüketimi artmayacak, ihracaat olarak düşünüyorsanız bununda sınırlı olacağını düşünüyorum çünkü türkiye de gerek yerel yönetimlerde gerek çiftçilerde dünya ile rekabet edecek vizyon yıllardır göremiyorum.

"gıda ve tarımın önemi artacak" cümlesini biraz açabilir misiniz?
    men dakka dukka

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    sn Cautionary,

sizden ve çevremden gıda ve tarımın önemi artacak cümlesini çok duyuyorum, bu önem tam olarak neyi ifade ediyor? türkiye de insanların gıda tüketimi artmayacak, ihracaat olarak düşünüyorsanız bununda sınırlı olacağını düşünüyorum çünkü türkiye de gerek yerel yönetimlerde gerek çiftçilerde dünya ile rekabet edecek vizyon yıllardır göremiyorum.

"gıda ve tarımın önemi artacak" cümlesini biraz açabilir misiniz?
    Malesef dediklerinizde haklisiniz.
    Ciftci egitimden kaciyor dedi Hektas genel muduru de ama sirket olarak bir tirla ayaklarina gidiyorlar.
    Yeniliklere acik bir ciftci nesli yetistirmeye calisiyorlar.
    Ben koronanin bu alanda bir kirilim yaratacagini, daha genc daha iyi egitimli, yeniliklere acik, yeni nesil ciftci jenerasyonu yaratacagini umuyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •