Sayfa 31/106 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
Arama sonucu : 842 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ATPET - Atlantik Petrol Ürünleri

Kademe verebilecek varmı arkadaslar

Alıntı Originally Posted by alacakaranlık Yazıyı Oku
    Kademe verebilecek varmı arkadaslar
    Yok. Hem napcan kademeyi? O kademe bu kademe derken çarparlar bak
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yok. Hem napcan kademeyi? O kademe bu kademe derken çarparlar bak
    Bjk sen git harimi crosslarla uğraş anlamlarını öğren dersine çalışeskiden borsa derinlik vardı simdi konuda kapattılar yaw beleş yer yok

Alıntı Originally Posted by alacakaranlık Yazıyı Oku
    Bjk sen git harimi crosslarla uğraş anlamlarını öğren dersine çalışeskiden borsa derinlik vardı simdi konuda kapattılar yaw beleş yer yok
    Ben çarpılmamak için ders çalışıyorum bundan hiç gocunmam. Bakıyorum sen de beni takip ediyorsun sevindim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ben çarpılmamak için ders çalışıyorum bundan hiç gocunmam. Bakıyorum sen de beni takip ediyorsun sevindim.
    Seni takip etme konusunda yanıldın valla teknik analiz ustayı takip ederim orda onun grafiklerinden atmışsın atpet bendede vardı ordan aklımda kalmış yaklaşık 10 gündür elimde ama iyice sıktı,göstergeler çok iyi durumda ondan kademe sordum kademeleri şişiriyormu yoksa boşmu tutuyor diye merak ettim neyse dursun biraz daha zamanı yakındır

6. Alaca karanlık hisse hakkındaki dusuncelerin nelerdir

Alıntı Originally Posted by pashao6 Yazıyı Oku
    Alaca karanlık hisse hakkındaki dusuncelerin nelerdir
    Teknik olarak saatlik,240 dk ve günlük macd iyi durumda hisse flama yapıyor gibi görünse de sanki simetrik ucgenede benziyor üçgen daralmış sanki yakin zamanda birşeyler olucak gibi birkaç gündür hacim iyi
    Bolinger bandı daralmış açılmayı bekliyor açılma başlamamış görelim bakalım hareketini 1.35 ve 1.29 destek

Yatırım tavsiyesi degildir

Sayfa 31/106 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •