Artan

1,38 12.2 14:48
55,00 10 14:48
267,50 9.99 14:48
38,14 9.98 14:48
27,34 9.98 13:55
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 14:48
45,36 -10 14:48
283,50 -10 14:48
43,74 -10 14:48
79,40 -9.98 14:48
Azalan Hisseler

İşlem

10.466.701.824,72 14:48
6.702.515.453,20 14:48
6.530.100.156,50 14:48
6.048.399.801,85 14:48
5.463.020.313,50 14:48
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7410 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu takasları paylaştım
    Niye?
    Hanı birileri çıkıp artık, k.y ye şu kadar mal yedirdiler , bu kadar mal yedirdiler demesin diye!
    Birisi böyle derse, bu takasları atın önüne.
    Şimdi; geçmiş sayfada söylemiştim.
    A1 malı fonlardan alır kendi kurumlarına aktarır diye.
    Arada 33 e giderken verdiği bir kısım k.y den mal toplama aşamasında spek şu an.
    Bunu detaylı görmek istiyen , 07- 15 mayıs tarihleri arasında reel takaslara bakabilir.
    Nasıl da biribirleri ile paslastiklarini görmeleri açısından.
    Geçmiş sayfaları okudum, kendime daha bir özgüven geldi.
    Birada şirket ile alakalı, temel, teknik, takas ve bilgi tecrübesini bizimle paylaşan her bir arkadaşa canı gönülden tessekkür eder, hepinize sağlıklı ,huzurlu bir hafta sonu geçirmenizi temenni ederim.
    40 tl hedef ile yola devam inşallah.
    Y.T.D.
     Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Doktor bu ne?

SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Bu takasları paylaştım
    Niye?
    Hanı birileri çıkıp artık, k.y ye şu kadar mal yedirdiler , bu kadar mal yedirdiler demesin diye!
    Birisi böyle derse, bu takasları atın önüne.
    Şimdi; geçmiş sayfada söylemiştim.
    A1 malı fonlardan alır kendi kurumlarına aktarır diye.
    Arada 33 e giderken verdiği bir kısım k.y den mal toplama aşamasında spek şu an.
    Bunu detaylı görmek istiyen , 07- 15 mayıs tarihleri arasında reel takaslara bakabilir.
    Nasıl da biribirleri ile paslastiklarini görmeleri açısından.
    Geçmiş sayfaları okudum, kendime daha bir özgüven geldi.
    Birada şirket ile alakalı, temel, teknik, takas ve bilgi tecrübesini bizimle paylaşan her bir arkadaşa canı gönülden tessekkür eder, hepinize sağlıklı ,huzurlu bir hafta sonu geçirmenizi temenni ederim.
    40 tl hedef ile yola devam inşallah.
    Y.T.D.
    Sayın kafkas, sizinle kavga etmemize sebep olan şu -bana göre yukarıda yazdıklarınızla yüzde 100 zıt- yazdıklarınızı ekleyeyim şuraya ki, kendimi çok fazla aptal hissetmeyeyim:

"Fonların elindeki malı guzel bir fiyattan yatırımcıya vermek için seçilmiş 7 kurum var benim gördüğüm burada.
    Yani 7 koldan saldırıyorlar.
    A1 bu gün tabandan 6 kuruma dağıttı malı.
    Ama bu 6 kurum ellerindeki bu malıda dağıtıyor şu an.

Hissede brüt var biliyorum ve bu gün alan ancak yarın satacak ama, bu iş böyle devam ederse maksimum 1 tavan daha görür bu tahta.
    Sonra ver elini nereye denk gelirse.
    Aşşağı doğru.
    O yüzden içime sinmedi benim.
    Ama bu benim düşüncem
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ve olamaz.
    Siz bildiginizden sasmayin!"

"Ve ben haklı çıkarsam, bu günkü takası, yarinki takas ile karşılaştıran yatırımcılar şunu diyecek!
    " Dün alan kurumlar bu gün vermiş "
    İnşallah yanılırımda hissederlar bari daha fazla kazanır.
    Y.t.d."

Sessiz kaldıkça, sanki bunları söyleyen siz değilmişsiniz gibi davranmanız yok mu.. En azından düşüncem değişti, yanılmışım filan diyebilirsiniz belki, ama siz hiç dememiş gibi davranıyorsunuz.

Diğer taraftan, inanın gece gündüz sizin aldığınız, sattığınız, almayı düşündüğünüz ya da satmayı düşündüğünüz fiyatları dinlemekten gına geldi. Bunların kimseye faydası yok, yazmanın doğruluğu da tartışılır, twitterda bu yüzden ceza alanlar var.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayın usta,
    Her yazdığım kayıtlı ve duruyordur.
    Her söylediğimin sonuna kadar arkasındayım.
    Size hatırladığım kadarı ile bir serzenişte bulunmuştum, " Okuduğunuzu iyi anlayın! Zira okuduğunu anlamakta çok geç bir ülkeyiz!
    O yukarıda paylaşımlarınız in her biri gerçekleşti!
    Zira a1 fondan aldı k.y ye itelemek için kendi kuluckalarina malları serpiştirdi.
    Fakat burada dikkat etmeniz gereken bir şey var!
    Ben o cümlemde k.y ye malı çaktılar demedim!
    Zinhar bu yalan olur.
    K.y ye malı çakmak için dağıtıldı dedim!
    İkinci cümlemde ise " ver elini nereye aşağı dogru" cümlesinin hangi tarihte ve hisse fiyatı nerede iken yapılmış yatırımcılar bir baksın!
    Zinhar yine burada yanlış olan hiç bir şey yok!
    Hatta ve hatta ben bu cümlelerden sonra yine bu topikte hissenin o dönem için 20 tl de duraksiyacagini, ve iki fiyat arasında alım yapacağımı da yazdım!
    Hatta 20 den değil de 22 den aldım.
    Uyuya kaldığımı da yazdım!.
    Benim cümlelerimi doğru okuyan pak ve temiz insanlar her daim kazanır!.
    Içinde nefret, kin yada vesvese olanlar ise o yada bu nedenle kaybeder!
    Benim verdiğim , bu güne kadar fiyattan alan bir Allahın kulu zarar etti ise hepinizin huzurunda söz veriyorum! Zararını ben tanzim edicem.
    Fakat ben söyle bir geçmişe baktığım da gördüm ki, kurt ile çakal birbirine karışmış,!
    Hatta o dönem çakalları görende olmuş.
    Merak eden 01.01 2019 ve 30. 04 2019 dönemini okusun derim.
    Sizin rahatsızlığınız gelince.
    Şahsımdan çok sıkılan arkadaşlar için, sol tarafta engelle butonu var.
    Ona tıklaması yeterli olacaktır!
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Sayın kafkas, sizinle kavga etmemize sebep olan şu -bana göre yukarıda yazdıklarınızla yüzde 100 zıt- yazdıklarınızı ekleyeyim şuraya ki, kendimi çok fazla aptal hissetmeyeyim:

"Fonların elindeki malı guzel bir fiyattan yatırımcıya vermek için seçilmiş 7 kurum var benim gördüğüm burada.
    Yani 7 koldan saldırıyorlar.
    A1 bu gün tabandan 6 kuruma dağıttı malı.
    Ama bu 6 kurum ellerindeki bu malıda dağıtıyor şu an.

Hissede brüt var biliyorum ve bu gün alan ancak yarın satacak ama, bu iş böyle devam ederse maksimum 1 tavan daha görür bu tahta.
    Sonra ver elini nereye denk gelirse.
    Aşşağı doğru.
    O yüzden içime sinmedi benim.
    Ama bu benim düşüncem
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ve olamaz.
    Siz bildiginizden sasmayin!"

"Ve ben haklı çıkarsam, bu günkü takası, yarinki takas ile karşılaştıran yatırımcılar şunu diyecek!
    " Dün alan kurumlar bu gün vermiş "
    İnşallah yanılırımda hissederlar bari daha fazla kazanır.
    Y.t.d."

Sessiz kaldıkça, sanki bunları söyleyen siz değilmişsiniz gibi davranmanız yok mu.. En azından düşüncem değişti, yanılmışım filan diyebilirsiniz belki, ama siz hiç dememiş gibi davranıyorsunuz.

Diğer taraftan, inanın gece gündüz sizin aldığınız, sattığınız, almayı düşündüğünüz ya da satmayı düşündüğünüz fiyatları dinlemekten gına geldi. Bunların kimseye faydası yok, yazmanın doğruluğu da tartışılır, twitterda bu yüzden ceza alanlar var.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kafkas, TekBorsa ya “kront”u kuppingercole da yeriyorlar diye muhalefet eden senmiydin yoksa? Geçen yılki raporu bu sene sanan???

Alıntı Originally Posted by parc Yazıyı Oku
    Kafkas, TekBorsa ya “krontâ€u kuppingercole da yeriyorlar diye muhalefet eden senmiydin yoksa? Geçen yılki raporu bu sene sanan???
    Sayın Parc, hayır ben değilim. Kendisini yeni takip etmeye başladım. Kront için güzel bilgiler veriyor. Özellikle Türkiyede konuşulmayan bilgiler için araştırmalarından dolayı kendisine teşekkürde edelim buradan.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •