Hem nalına hem mıhına derlerya aynen öyle
Bende yeni aldığımda uyarmışlardı
Bende onlara size göre 10 yıl avantajlıyım demiştim
Hep aynı
Bizim buralarda değişen bir duru yok
Sizin oraları bilmem
Hem nalına hem mıhına derlerya aynen öyle
Bende yeni aldığımda uyarmışlardı
Bende onlara size göre 10 yıl avantajlıyım demiştim
Hep aynı
Bizim buralarda değişen bir duru yok
Sizin oraları bilmem
Bilanço ne zaman geliyor bilen var mi
Hiç anlamıyorum insanları, iyi taraflarını konuşuyorsun vay patron adamı diyorlar, patronun ''şerefli'' hareketleri ve yıllardır milletin anasını ağlatmasını yazıyorsun algı operasyonu diyorlar. Ne yazsın bu millet kardeşim ? Çiçek böcek kelebek fotografları atıp ''aaa kanatları ne güzel, şu renklerin ahengine bir bakın'' bunları mı konuşalım ?
Ne yazılsa kabahat oldu yahu, valla şaşırdık kaldık sayın arkadaşlar.
hahhahaha
yaww hiç yazasim yoktu hay sen çok yaşa emi kardeşim
derlerrr derlerrrr
desende derler demesende derler hahahahahah
ben çaresini buldum ama sanırım sonunda
önce işi lay lay lom a vurdum
şimdi bi tık daha ileri gittim artık nadiren yazıyorum
valla dünya varmış
yok o onu dedi yok bu bunu dedi
ahahhaahahah ulen yiyin birbirinizi sizle mi uğraşacaz kerkenezler hehehehehehe
Az insan çok huzur
O uzuncu, saniye saniye izliyor dediğiniz kişi korona nedeni ile ev hapsinde, canı sıkıldığı için (işe dönünceye kadar) derinlik satın almış, 10 yıldır büyük resmi çizdirmeyen patrona saydıran biri olabilir mi? (Derinlik olmasına rağmen tüm gün seansta toplam 1 saat izlemeyen[emoji3]) Bizimde hedefimiz yüksekti[emoji3] 10 yıldır yüksek... Ama alçak olan biri var. Malum şahsiyet..z. Ky.söğüşleyici vampir... Seneye sizi buraya bekleriz. Yazdıklarınızı hatırlatırım[emoji3].. inşallah soysuz beni haksız çıkarır! Ayrıca hedefim yüksek demişsiniz, bizimle paylaşmanızda sakınca var mıdır? Özelden de yazabilirsiniz... SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : felix35; 20-05-2020 saat: 22:09.
Aslan da yazdınız mı? Yazdı iseniz Nick aynı mıydı? Hiç hatırlamıyorum... orada çok bulundum..10 yıl geçti...Zaten yazan 5-6 kişiyi geçmezdi.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın felix35 topiclere yorum yazmam..eğer tavansa tavandaki lot adedini sorarım...bunun dışında kendimce temel ve teknikte üstat diyebileceğim kişilerin özelden görüşlerini alırım..Çünkü ortam eski ortam değil..nickim eskiden beri aynıydı...2018 de yaklaşık 2 yıl borsaya ara verdim...altında yatırım yaptım...sadece mevduatimin yüzde 10 unu borsaya ayirmistim..bu sene yüzde 50 ye çıkardım agirligimi...giderse gitsin gitmezse kendi bilir kafasindayim...ama site revizyona girdiği için herhalde herkesin duhulu 2017 görünüyor
Son düzenleme : riva; 20-05-2020 saat: 21:58.
Hatırlarsan 30-40 aralığında herkesi sabır taşı etmişti...sonra bir haberle tavanlar başladı...kent gıda ile beraber kaçıncı tavanda hatirlamiyorum dönemin yetkili isimlerinden birisi açıkça bu hisseler ederinin üstünde yatırım yapilmaz diye demeç verdiydi...hey gidi günler
Yer İmleri