Sayfa 172/865 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Hem nalına hem mıhına derlerya aynen öyle

Bende yeni aldığımda uyarmışlardı

Bende onlara size göre 10 yıl avantajlıyım demiştim

Hep aynı

Bizim buralarda değişen bir duru yok

Sizin oraları bilmem

2. Bilanço ne zaman geliyor bilen var mi

3. Hiç anlamıyorum insanları, iyi taraflarını konuşuyorsun vay patron adamı diyorlar, patronun ''şerefli'' hareketleri ve yıllardır milletin anasını ağlatmasını yazıyorsun algı operasyonu diyorlar. Ne yazsın bu millet kardeşim ? Çiçek böcek kelebek fotografları atıp ''aaa kanatları ne güzel, şu renklerin ahengine bir bakın'' bunları mı konuşalım ?

Ne yazılsa kabahat oldu yahu, valla şaşırdık kaldık sayın arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Hiç anlamıyorum insanları, iyi taraflarını konuşuyorsun vay patron adamı diyorlar, patronun ''şerefli'' hareketleri ve yıllardır milletin anasını ağlatmasını yazıyorsun algı operasyonu diyorlar. Ne yazsın bu millet kardeşim ? Çiçek böcek kelebek fotografları atıp ''aaa kanatları ne güzel, şu renklerin ahengine bir bakın'' bunları mı konuşalım ?

Ne yazılsa kabahat oldu yahu, valla şaşırdık kaldık sayın arkadaşlar.
    hahhahaha
    yaww hiç yazasim yoktu hay sen çok yaşa emi kardeşim
    derlerrr derlerrrr
    desende derler demesende derler hahahahahah
    ben çaresini buldum ama sanırım sonunda
    önce işi lay lay lom a vurdum
    şimdi bi tık daha ileri gittim artık nadiren yazıyorum
    valla dünya varmış
    yok o onu dedi yok bu bunu dedi
    ahahhaahahah ulen yiyin birbirinizi sizle mi uğraşacaz kerkenezler hehehehehehe
    Az insan çok huzur

5. O uzuncu, saniye saniye izliyor dediğiniz kişi korona nedeni ile ev hapsinde, canı sıkıldığı için (işe dönünceye kadar) derinlik satın almış, 10 yıldır büyük resmi çizdirmeyen patrona saydıran biri olabilir mi? (Derinlik olmasına rağmen tüm gün seansta toplam 1 saat izlemeyen[emoji3]) Bizimde hedefimiz yüksekti[emoji3] 10 yıldır yüksek... Ama alçak olan biri var. Malum şahsiyet..z. Ky.söğüşleyici vampir... Seneye sizi buraya bekleriz. Yazdıklarınızı hatırlatırım[emoji3].. inşallah soysuz beni haksız çıkarır! Ayrıca hedefim yüksek demişsiniz, bizimle paylaşmanızda sakınca var mıdır? Özelden de yazabilirsiniz...
     Alıntı Originally Posted by demisas Yazıyı Oku
    bravo cok dogru...at yarisina donmus gibi geldi...hem uzuncuyuz hem de her saniye kademeleri izleme...buyuk resmi gorememe...benim.hedefim yuksek...dusse de fazla alsam diorum....
    SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : felix35; 20-05-2020 saat: 22:09.

6. Aslan da yazdınız mı? Yazdı iseniz Nick aynı mıydı? Hiç hatırlamıyorum... orada çok bulundum..10 yıl geçti...Zaten yazan 5-6 kişiyi geçmezdi.
     Alıntı Originally Posted by riva Yazıyı Oku
    2006 dan beri Afyon,fmizp,aslan ve Netaş sermaye arttirimlarinda bulunan biri olarak yeni sayılirim...sadece topiclere yazma adetim yoktur....elimdekini övüp elimde olmayanı yerme adetim yoktur..

Çok zamandan beri yazmam topiclere ama artık gına geldi...bir insan sovdugu hisseyi elinde taşır mı?
    Hadi taşıyor diyelim madem beklentisi yok neden hep kötüler... evet tekrar yazıyorum
    ALGİ OPERASYONU nun krali var burada

7.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    Aslan da yazdınız mı? Yazdı iseniz Nick aynı mıydı? Hiç hatırlamıyorum... orada çok bulundum..10 yıl geçti...Zaten yazan 5-6 kişiyi geçmezdi.

Sayın felix35 topiclere yorum yazmam..eğer tavansa tavandaki lot adedini sorarım...bunun dışında kendimce temel ve teknikte üstat diyebileceğim kişilerin özelden görüşlerini alırım..Çünkü ortam eski ortam değil..nickim eskiden beri aynıydı...2018 de yaklaşık 2 yıl borsaya ara verdim...altında yatırım yaptım...sadece mevduatimin yüzde 10 unu borsaya ayirmistim..bu sene yüzde 50 ye çıkardım agirligimi...giderse gitsin gitmezse kendi bilir kafasindayim...ama site revizyona girdiği için herhalde herkesin duhulu 2017 görünüyor
    Son düzenleme : riva; 20-05-2020 saat: 21:58.

8.  Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    Aslan da yazdınız mı? Yazdı iseniz Nick aynı mıydı? Hiç hatırlamıyorum... orada çok bulundum..10 yıl geçti...Zaten yazan 5-6 kişiyi geçmezdi.

Hatırlarsan 30-40 aralığında herkesi sabır taşı etmişti...sonra bir haberle tavanlar başladı...kent gıda ile beraber kaçıncı tavanda hatirlamiyorum dönemin yetkili isimlerinden birisi açıkça bu hisseler ederinin üstünde yatırım yapilmaz diye demeç verdiydi...hey gidi günler

Sayfa 172/865 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •