Sayfa 24/1003 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Neyin var diye sormadım. Borsadan ne kazandın diye sordum. Borsada nasıl para kazanılır diye yazı yazan adam eurobond da altın da şurda burda vakit geçirmez.
    Bunu ben defalarca açıkladım burda... şuana kadar yıllık kazancım yüzde 17 nin altına düşmedi, yüzde 200 ü de gördü, yüzde 17 yi de. En düşük kazanç yüzde 17.
    En çok getiriyi sağlayan hisse senedi.

Altın diye dalga geçtiğin argüman, yüzde 78 kazandırdı 2019 6. Aydan beri. Ortalamayı yükseltti. Hepsi birbirini dengeliyor, senetlerin düştüğü yerde emtia getiri sağlıyor...
    hepsinin dönemi geliyor, ben hep içindeyim..
    eurobond , altınla uğraşan adamın ne işi varmış... peh...

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Neyin var diye sormadım. Borsadan ne kazandın diye sordum. Borsada nasıl para kazanılır diye yazı yazan adam eurobond da altın da şurda burda vakit geçirmez.
    Bu arada geçmişin ne bilmiyorum ama, o gördüğün milyar dolarlık şirketler dahil onda 1 i ile işlem yapar.... bunları yapmadan sürece kumar oynarsın...

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bu arada geçmişin ne bilmiyorum ama, o gördüğün milyar dolarlık şirketler dahil onda 1 i ile işlem yapar.... bunları yapmadan sürece kumar oynarsın...
    Anlamada sıkıntı var sanırım. Ben yatırım şirketleri kaçta kaçı ile işlem yapar senın nelerin var kac parcaya bölünmüşsün benı ilgilendirmiyor.

BURADA BORSADA NASIL PARA KAZANIRSINIZ SİZE ANLATAYIM DİYE YAZI YAZACAK KDR ÖZGÜVENE SAHİP HERŞEYİ ÇÖZEN BİRİNE BORSADAN NE KAZANDIN DİYE SORDUM.

BORSADAN KAYBEDİP EUROBON ALTINDAN KAZANDIN FAİZE VERDİN 10 A BÖLDÜN 5 İLE ÇARPTIN BENİ İLGİLENDİRMİYOR. BORSADA KAZANMANIN YOLUNU YAZAN ADAMA BORSADA NE KDR KAZANDN DİYE SORDUM. ANLADINMI.

BİR DAHA YAZAYIMMI !!!

4. mesela yılbasından bu zamana kdr borsada ne kdr kazandn. Hisse senedi viop vs işlemelrinden. Yılbasından sonra actıgın işlemler için geçerli.

5.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    mesela yılbasından bu zamana kdr borsada ne kdr kazandn. Hisse senedi viop vs işlemelrinden. Yılbasından sonra actıgın işlemler için geçerli.
    Neyin peşindesin hala anlamadım... arkadaşım ben ne kadar kazandığımı neden buraya yazayım...

Çok merak edersen, zbam1.blogspot.com şahsi bloğum. Günlük işlemlerim mevcut. Ne tarz işlemler yaptığımı görebilir, anlayabilirsen ne mutlu sana...

Tavan/taban, marjlar yüzde 10 a düştüğünden beri işlem yapmıyorum, orası ayrı...

6. Adama bak... bir tavsiyede bulunduk, nasıl işlem yapılması gerektiği ile ilgili, piyasanın yüzde 90 ı neden kaybediyorunu açıklamaya çalıştık demediği kalmadı... neyin peşinde hala anlamadım... yıllarca piyasa tarafından onay görmüş tavsiyeyi yıkmaya çalışıyor bir de bana saldırıyor... bu forum acayip agresif... tartışma alanı güya ama durum sıfır...
    Hayır saldıracağına karşı argümanla gel... canımı ye oturalım sabaha kadar tartışalım... vakit bol bu aralar...

7. mubarek bir günde birbirinizi kırmaya hiç gerek yok

aslında bu gün küs olanların barışması gerekliymiş

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    mubarek bir günde birbirinizi kırmaya hiç gerek yok

aslında bu gün küs olanların barışması gerekliymiş
    Agresif yatırımcı dolu burası...
    Ben kendisine alıntı yapmadım bir şey yapmadım... nasıl işlem yapılması gerektiğiyle ilgili piyasanında onayladığı bir tavsiyede bulundum burada... kendisi alıntılayıp saldıraya geçti... tanımam etmem.. hiç bir yazısını da alıntılamadım şimdiye kadar..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 24/1003 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •