ABD yönetiminin Hong Kong konusunda Çinli yönetici ve şirketlere yönelik yaptırımları değerlendirdiği öne sürüldü.
ABD yönetiminin Hong Kong konusunda Çinli yönetici ve şirketlere yönelik yaptırımları değerlendirdiği öne sürüldü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydın millet, Bu ne sessizlik yahu...Bilgiyi buralardan alıp güne başlıyorduk ancak kimse bayram mahmurluğundan sıyrılamamış herhalde![]()
Türk-iş: Açlık sınırı mayıs'ta 2.438,24 tl (önceki 2.374,00 tl)
türk-iş: Yoksulluk sınırı mayıs'ta 7.942,17 tl (önceki 7.732,91 tl)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türk-iş: Gıda fiyatları mayıs'ta aylık %2,71 (önceki %1,23)
türk-iş: Gıda fiyatları mayıs'ta yıllık %14,80 (önceki %12,68)
İyi günler
BIST TÜM endeksine ilk çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre 396'sı yabancı, toplam 178 bin 668 yeni yatırımcı dahil oldu
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri