Koca THYAO tavan olmuş tövbe bismillah. Kim sattı acaba? Ben de yoktu olsa kesin satmıştım.![]()
Koca THYAO tavan olmuş tövbe bismillah. Kim sattı acaba? Ben de yoktu olsa kesin satmıştım.![]()
Bahçeli: "Koyun otlatan çobanımızla, üniversitede ders veren bir hocamızın, fabrikasının bacasını tüttüren bir iş adamının oyu da iradesi de aynıdır."
Bahçeli: "Kamplaşmaya değil kucaklaşmaya, husumete değil sükunete, huşunete değil hoşgörüye, melanete değil merhamet ve mutabakata ihtiyacımız vardır"
Bahçeli: "Hala darbeye umut bağlayanların mevcudiyeti ise tedavisi olmayan hıyanet virüsüne dalalettir."
Bahçeli: "Eşit, gizli, genel oy ilkesi demokrasinin can damarıdır."
Bahçeli: "Aklından darbe geçiren, sandıkta bulamadığını sokaklarda, silahların muhitinde arayan herkes kaybetmeye mahkum ve mecburdur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
kim demiş eski hava yok
eskiler duhul etti
çalsın davullar
yülsün yüzler
![]()
![]()
Burada paylaştığım bilgiler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir, kendi kişisel subjektif görüşlerim olup dikkate alınmaması önemle rica olunur.
Yer İmleri