Hakkari’de teröristlerce yaşanan çatışmada 2 asker şehit oldu
Hakkari’de teröristlerce yaşanan çatışmada 2 asker şehit oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
MASAK Başkanı : Pandemi sürecinde 100 milyon liralık kripto paranın yurt dışına kaçırılması engellendi , bu rakamın %40’i bir kuruma ait, hepsini açıklayacağız .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Virüste son durum :
![]()
Afad: Ege Denizi'nde Datça açıklarında saat 18.58'de 4,1 , saat 21.22'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
SpaceX in NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi dakikalar içerisinde gerçekleştirilecek
https://www.pscp.tv/w/caFOczEwNjQ4NT...SOVrk7mTPLTw==
İyi akşamlar,
özel araçla şehirlerarası yolculukta kişi sınırlaması nedir bilen varmı? doğru düzgün bilgi yokta.
Yer İmleri