Sayfa 164/1001 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Viop-XX

1. Zerohedge 10 sene boyunca surekli piyasa cokecek tarzi yazilar paylasmasindan sonra şubat ayinin basinda twitter'dan banlanmisti ve tarihin en sert dususlerinden birini yasadik takip eden donemde. 5 saat once twitter bani kalkmis geri donmus. Bence artik uzunca bir sure subat-mart'taki dususun benzeri olmaz ben artik long odakli bakacagim hep piyasaya.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ne derseniz diyin haklısınız borsamızın bu şartlarda 50 bin olması lazım.

Ama maalesef olmuyor
    Siyasi düşünceleriniz yatırım alanına etki ediyor olabilir ama tl bazlı endeks 50bin olması lazım demenin hiçbir rasyonel tarafı yok. Halihazırda Dolar bazlı 2008 dip fiyatlarının bir tık üstünde fiyatlanan banka değerleri var.

Ülkede olmasını beklediğiniz ekonomik krizde borsa düşmez aksine yükselir, bakın Venezuela borsasına.

Kısacası endekste 50bin beklemek tamamen saçmalık.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Eski guresci vakıfbank yonetim kuruluna atanmis

Yorumuma cevap verenler için ortak cevap yazayım telden sayfalar arası toplama zor oluyor

50 bin öylesine söylenmiş bir rakamdı buna çok takılmayın belirtmek istediğim düşmesi gerekirdi

yani ekonominin kötü görünümünü borsanın düşmemesi değil işsizlik enflasyon ve diğer veriler belirler

Venezuella borsası 10 katı olması bir hamburgerin 500 TL olması anlamına ve doğru olduğu bununda ekonominin iy olduğunu göstermiyor

Long ve short olunur zaten çift taraflı bir arguman lakin borsamız ne iyi nede kötü olayları çokta etkilenerek borsasında yansıtmadığı için ben bu yazımı yazdım.

İnadı bırak akışına bırak yani kazanmaya bak

Saygılar
    Ytd

bu başlıkta iki yönde de karlı işlem yapma isteği yüksek.. zaten öyle olmalı.. vadeli işlem ve opsiyon piyasası.. finansal piyasalarda hayatın olağan akışından kaynaklanan fırsatların, krizlerin, coşkuların değerlendirilebildiği önemli bir piyasa..

ancak son dönemde artan oranda piyasaların otoritelerce sürekli desteklendiğini görüyoruz.. tek amaç borsaların yükselmesi.. sadece yukselmeli.. düşme olmamalı.. her türlü yeni kanuni düzenleme masada.. yeter ki borsa düşmesin..

ancak bu sürdürülebilir değil.. borsaları sürekli yükseltmek için kullanılan taktikler bir noktadan sonra piyasaların duyarsızlaşması sonucunu doğuruyor.. iki sene önce 100 milyarlık bir kurtarma paketi yeterliyken şimdi en ufak bir düşüş emaresinde panikleyerek kurtarma paketleri açıklama eğilimi rakamları sürekli yükseltiyor: iki sene önce 100 milyar geçen sene 200 milyar bu sene 500 milyar.. belki gelecek sene 1 trilyon.. sürekli artarak..bu sürdürülemez bir şey.. piyasayı temelden bozan bir şey..

hayatın olağan akışındaki fırsatlar, coşkular (yükselişler), çöküşler..bunlara kimsenin itirazı yok..bırakın piyasa bunu kendi içinde halleder.. ama masa hileli ise tüm halka zarar veren şeyler kaçınılmaz hale gelir: asla bitmeyen resesyonlar, enflasyon, yüksek vergiler vb..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hamza yerlikaya...bu adamın hayatı minderde geçmiş...ne anlar bankacılıktan? çift maaş alacak şimdi...hem cumhurbaşkanı danışmanı maaşı hop banka yönetim kurulu üyeliği maaşı...

bir de rtük başkanı halkbank yönetim kuruluna atanmış doğruysa...

artık şaşırmıyoruz böyle haberlere...

şimdi gördüm twitterda birisi yazmış oldu olacak Mahfi Eğilmez'i de güreş milli takımına alın yazmış

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Eski guresci vakıfbank yonetim kuruluna atanmis

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hamza yerlikaya...bu adamın hayatı minderde geçmiş...ne anlar bankacılıktan? çift maaş alacak şimdi...hem cumhurbaşkanı danışmanı maaşı hop banka yönetim kurulu üyeliği maaşı...

bir de rtük başkanı halkbank yönetim kuruluna atanmış doğruysa...

artık şaşırmıyoruz böyle haberlere...

şimdi gördüm twitterda birisi yazmış oldu olacak Mahfi Eğilmez'i de güreş milli takımına alın yazmış
    Guzel yoluyorlar ülkeyi fakir fukara da hala bunların pesinden gidiyor

8. Şimdi bazı arkadaşlar bankacılığı bilmeden hamza yerlikayanin vakıfbank yönetim kuruluna atanmasını garipsemiş. Banka yönetiminde aranan en onemli özellik künde olmalı. Bunun şerefine vakıfbanka pazartesi 3 lü çektirirler.

Sayfa 164/1001 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •