shortcu ya da longcu ne demek hiç anlamam.
trader posizyonu her an değişir.
bu topikte devamlı short yönlü ya da long yönlü yazanlar komedyen herhalde.
örneğin soralım SHORTCU yuz diyen tayfaya.
135.000 den 100.000 e 35 000 puan aralıksız düşmüş 5 mart 17 mart arası yani 12 günde
burada devamlı öldük bittik diyen short ekibi bu 35.000 puanının kaçını almış merak ediyorum.
zira devamlı öldük bittik deyip bu 35.000 puanı almıyorsan sana bir yararı yok.
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Burada hastalıktan korkmayan olayı ciddiye almayanlar var. Birincisi corono sebebiyle hastaneye yatarsaniz. Tek başına odada karantina da olacaksınız. Yemekler hastane yemeği hastalık ilerlemişse bir ay süreyle serum ilaç verilecek üç günde bir damar yolu değişecek. Şayet damar yolları çok iyi değilse kafanızdan bacağınızdan takılır. Haliyle zor yerler de iki üç defa denenir bu acı verir. İlaçlar alerji yapacak. Nefes alamayınca uyku düzeni de bozulur. Tek başına vakit geçmez çoğu hastanede çoğu kanal çekmez yada yoktur. İnterneti çok iyi olmayan odalar var. Yoğun bakım ayrı bir şey eğer akciğer balgam temizliği yapılacaksa bir dakika hortumla girerler nefes alamazsin. Ellerin kolların bağlı. Beş yil çoğunlukla hastane de yoğun bakım dahil yattım. Ölmekten değil yoğun bakımdan korkarım. Sağlıkçılari suçlamiyorum katlanılması Zor süreç. Sokağa çıkma yasağına katlanamıyorsaniz hastane de hiç geçmez zaman. Psikolojik kısmı ayrı. Ne yapıp edin ailenizi ve kendinizi koruyun.
İtibar borcum olsun sana
Altına imza atarım
Yaşayamayan bilmez bizim millet türk askeri kafası bana bir şey olmaz mantığı güder oluncada kaderimiz der.
Böyle düşünenleri bende ben yaşamayı seviyorum arkadaş der sende öbür dünyaya git ve orada yaşa o zaman derim konuyu kapatırım
Yer İmleri