Sayfa 508/748 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Bakalım 5aydır kağıdı sürekli pislige bulayan çete ne zaman defolup gidecek

2.  Alıntı Originally Posted by Fisto Yazıyı Oku
    Bakalım 5aydır kağıdı sürekli pislige bulayan çete ne zaman defolup gidecek
    Adam nie gitsin sür yukarı al aşğıdan senin benim gibi hedefleri mi var.Olaya günlük bakıyorlar oh ne güzel.Onlar alsın karı bizde bekleyelim....Ağır konuşacağım......
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

3.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Son anda direk aşağı çakıyorlar hiç sevmiyorum bu özelliğini.Kaç kademe aşağısana geldi. 13.35 nerde 12.74 neresi.....
    işlem görmedi ki oralardan. direnç var algısı yaratıyorlar ve tavan olursa sat diyor. sat ki alamayasın
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Varlık fonuna devredilirse ipek ailesinin hisselerini halka açarlar satılamayanıda blok satış yaparlar.aynı tüpraşta olduğu gibi.hazineye para lazım.Ellerinde ne var ne yok özelleştiriliyor.kozaların durumu farklı değil.
    Şirketi zarara ugratmaktan dolayı
    Mahkeme kararı var bu para şirkete konacak

Burda 1 kişiye çok dikkat etmenizi rica ediyorum
    Koza yatiricisi bilinlidir

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Şirketi zarara ugratmaktan dolayı
    Mahkeme kararı var bu para şirkete konacak
    Paranın zaten başka biryere gitmesi söz konusu değil.BORSA DIŞI HİSSELER İPEK AİLESİNİNDİ VE ŞİMDİ VARLIK FONUNA GEÇİNCE O HİSSELER HALKA ARZEDİLEBİLİR YADA BLOK SATIŞ YAPILARAK BİRİLERİNE SATILABİLİR.eN KOLAY YOL TÜPRAŞTA OLDUĞU GİBİ İSKONTOLU SATIŞ.SIKINTILI DÖNEMDE TÜPRAŞTA YAŞADIĞIMIZ DURUM BÖYLE GELİŞMİŞTİ.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Paranın zaten başka biryere gitmesi söz konusu değil.BORSA DIŞI HİSSELER İPEK AİLESİNİNDİ VE ŞİMDİ VARLIK FONUNA GEÇİNCE O HİSSELER HALKA ARZEDİLEBİLİR YADA BLOK SATIŞ YAPILARAK BİRİLERİNE SATILABİLİR.eN KOLAY YOL TÜPRAŞTA OLDUĞU GİBİ İSKONTOLU SATIŞ.SIKINTILI DÖNEMDE TÜPRAŞTA YAŞADIĞIMIZ DURUM BÖYLE GELİŞMİŞTİ.
    Şirkete zarara ugratmasa niye şirkete geçsin
    Kardeşim devlete geçer aradaki farkı bilmek istemiyormusun
    Arada dağlar kadar fark var

8. Benim anlamadığım sahislara ait hisseler devlete geçecekte bunun yanında ingiltereye aktarılan 170 milyon euro karşiliginda hissedarlara odeme yapilacak mi. Adamin milyarina elkoydun milyon borcuna bakamam mi diyecek. Çünkü ingiltere de kozal adına sirket yoneticilerin bugünkü parayla 1 milyar yatırımı var.

Sayfa 508/748 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •