Sayfa 21/45 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Hisse_ trade

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Endeks heran düşer korkusuyla parayı iki üç kağıtta tutuyorum hocam. METRO da bugün finansal duran varlık satış haberleri geldi. Kendi iştiraki olan Avrasya tura satmış herhalde. METRO yu tutabilene aşk olsun. Son bir değerlendirme yapsanız sn hocam. iyi akşamlar...
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    endeks yazdığım direnç geçilirse evet aynen devam eder. geçemezse sıkıntı olabilir. ayrıca METRO yu ne yaptın niye başka kağıtlarla ilgileniyorsunki ne güzel yürüyordu
    SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Endeks heran düşer korkusuyla parayı iki üç kağıtta tutuyorum hocam. METRO da bugün finansal duran varlık satış haberleri geldi. Kendi iştiraki olan Avrasya tura satmış herhalde. METRO yu tutabilene aşk olsun. Son bir değerlendirme yapsanız sn hocam. iyi akşamlar...

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kağıt sürekli direnç geçiyor. yön hala yukarı olduğunu düşünüyorum ama nasıl hareket çekerler tahmin edemem
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    vkgyo daha iyi gibi ne dersiniz?
    geçen hafta yazdıydım.. kutuma gitmek istiyorum Acun Bey

arkadaşlar kusura bakmayın ben ancak bu kadar dayanabildim çünkü yüzlerce hissenin incelemesi benim için çok zor bir durum o kadar güçlü birisi değilim çünkü ( anlayan anladı) olayı anlayan hak verirse memnun olurum.. ayrıca zaten tek hisse paylaştığımda itimadınıza teşekkür ederim ama görüyosunuz kağıdı mundar ediyorlar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    geçen hafta yazdıydım.. kutuma gitmek istiyorum Acun Bey
    tebrik ederim bravo.. kazandınız isterseniz devamlı kutunuzu açmaya devam edin

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bilmiyorum hiç bakmadım. sayfada yazılı kağıtlarım var. mesela krdmb bana göre iyi durumda
    evet vkgyo daha iyi gibi ne dersiniz demişsiniz.. şimdi buldum bende böyle bir cevap vermişim oku bakıyım nazooo..
    NAZELYON

ENDEKS_ nasıl bir hareket çekerler bunu izleyerek anlamaya çalışabiliriz ama, 113.106 direnç geçilmesi 116.000 yolunun açılmasına neden olur

biliyosunuz yükselirken hadi binin uçacağız, düşerken hadi inin çökeceğiz, demiyorlar.. belkide direkt alırlar kararını borsa yapıcısı verecek.. biz ancak yön hakkında tahmin yapabiliriz

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet vkgyo daha iyi gibi ne dersiniz demişsiniz.. şimdi buldum bende böyle bir cevap vermişim oku bakıyım nazooo..
    NAZELYON
    orta vadeli bakalım üstadım.. yorumlarınız güzel..

Sayfa 21/45 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •