Insallah oyle degildir kardesım..Birileri bunlara dur diyebilmeli. Dersini vermeli artık ! Cıkar bir delikanlı insallah oyunlarinı bozar. Sirketi ellerinden alir bu zalimlerin !..Evet. Ben kendi adıma locadan izliyorum tiyatroyu..izlemeyede devam..zamanım cok benim ! Hissede vermem bunlara vakti gelmeden...Debelensin dursunlar...ytd
ve Metur da kaç gündur yasananlar öyle mal cıkma yada kâr realizasyonu kadar basit degil ! Sirketin bir günde neredeyse tüm hisseleri el degistirmis gibi olacak..Hisse devri mi ? Yoksa...BÜYÜK SAVAŞ MI ? Büyük oynanıyor oyun !..Bakalım kim kazanacak ? Ytd
Tabana 4 kademe. Bana kadar kalır heralde elinde. 2.12 yine lot koymaya başladı.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Söylemek istedigım kaç gündur metur da yasananlar oyle 1 Milyon lot hisse satma meselesi degil kardesim. Bu pire icin yorgan yakmaya benzer...Birseyler oluyor o kesin !.. Su sel bir gecsin..firtina bir dursun..ak kara belli olur evet...olan oldu artık... Fazla bir zaiyatımiz yok sonucta ! Onlar düşünsün !
önümuze bakacagız biz artık...ytd
Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Yer İmleri