Sayfa 142/215 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    spek ile patron savası ! Patron buyuk kumar oynadı..elinde ne varsa...spek i bogmak için ! Ama yine söyluyorum ..film bitmedi henüz ! Patron un yanina kâr bırakacaklar mi görecegiz !..
    bu hissede spek patronnnn kardeş

2.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    bu hissenin speği patrooonn çimşitim....
    Insallah oyle degildir kardesım..Birileri bunlara dur diyebilmeli. Dersini vermeli artık ! Cıkar bir delikanlı insallah oyunlarinı bozar. Sirketi ellerinden alir bu zalimlerin !..Evet. Ben kendi adıma locadan izliyorum tiyatroyu..izlemeyede devam..zamanım cok benim ! Hissede vermem bunlara vakti gelmeden...Debelensin dursunlar...ytd

3. ve Metur da kaç gündur yasananlar öyle mal cıkma yada kâr realizasyonu kadar basit degil ! Sirketin bir günde neredeyse tüm hisseleri el degistirmis gibi olacak..Hisse devri mi ? Yoksa...BÜYÜK SAVAŞ MI ? Büyük oynanıyor oyun !..Bakalım kim kazanacak ? Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    ve Metur da kaç gündur yasananlar öyle mal cıkma yada kâr realizasyonu kadar basit degil ! Sirketin bir günde neredeyse tüm hisseleri el degistirmis gibi olacak..Hisse devri mi ? Yoksa...BÜYÜK SAVAŞ MI ? Büyük oynanıyor oyun !..Bakalım kim kazanacak ? Ytd
    bu hisse ile ile ilgili söylediğim herşey kanıtlı tamamen patron kaynaklı az yakındaa.....

Tabana 4 kademe. Bana kadar kalır heralde elinde. 2.12 yine lot koymaya başladı.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    ve Metur da kaç gündur yasananlar öyle mal cıkma yada kâr realizasyonu kadar basit degil ! Sirketin bir günde neredeyse tüm hisseleri el degistirmis gibi olacak..Hisse devri mi ? Yoksa...BÜYÜK SAVAŞ MI ? Büyük oynanıyor oyun !..Bakalım kim kazanacak ? Ytd
    Öyle ciddi bir mal devri söz konusu değil gibi. Dün Alnus 391 bin lot almış 2,31 maliyetle. Bugün gün sonu takas verilerine bakmak lazım. Sanki silkeleme yapılıyor.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

7.  Alıntı Originally Posted by zarbo Yazıyı Oku
    Öyle ciddi bir mal devri söz konusu değil gibi. Dün Alnus 391 bin lot almış 2,31 maliyetle. Bugün gün sonu takas verilerine bakmak lazım. Sanki silkeleme yapılıyor.
    Söylemek istedigım kaç gündur metur da yasananlar oyle 1 Milyon lot hisse satma meselesi degil kardesim. Bu pire icin yorgan yakmaya benzer...Birseyler oluyor o kesin !.. Su sel bir gecsin..firtina bir dursun..ak kara belli olur evet...olan oldu artık... Fazla bir zaiyatımiz yok sonucta ! Onlar düşünsün !
    önümuze bakacagız biz artık...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Söylemek istedigım kaç gündur metur da yasananlar oyle 1 Milyon lot hisse satma meselesi degil kardesim. Bu pire icin yorgan yakmaya benzer...Birseyler oluyor o kesin !.. Su sel bir gecsin..firtina bir dursun..ak kara belli olur evet...olan oldu artık... Fazla bir zaiyatımiz yok sonucta ! Onlar düşünsün !
    önümuze bakacagız biz artık...ytd
    Aynen katılıyorum.
    Neticede dün ve bugün 1 milyon lottan fazla 2,30 üstü maliyetlenen birileri oldu. Biraz soğuduktan sonra asıl hareket olur.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

Sayfa 142/215 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •