Originally Posted by akcay görüldüğü üzere dow game over... darısı bizimkinin başına... Ondan dolayı mı teb geri haziran vadeye döndü acaba?
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu iş gelecek hafta belli olacak. dow satıyorsa bu iş yeni dibe gider. ama döner alırlarsa bu sefer 27.600 e gider.
Originally Posted by tarkank dow göçüyor bizim vadeli tınlamıor bi le.hayret..ben long olsam çökerdi emanuke... Açığa satış yasağı olduğu için traderlerin eli kolu bağlı, gerçek hisse sahibi satmayıncada düşüş olmuyor bistte
Hamdım Piştim Yandım
ama artan covid vakaları ve fiyatın yönüne bakarsak. game over
Originally Posted by Paragöz35 Kartalım10 sanada tebrikler borsadan anlıyon baya, Arçelik demiştin kaç gündür... Eyvallah dostum bol kazançlar esen kal.
Originally Posted by *Bozkurt Açığa satış yasağı olduğu için traderlerin eli kolu bağlı, gerçek hisse sahibi satmayıncada düşüş olmuyor bistte dow gerçekten satma niyetindeyse açığa satışa bakmaz bist. hisse ve vadelide ,payda satarlar
Originally Posted by KOÇ dow gerçekten satma niyetindeyse açığa satışa bakmaz bist. hisse ve vadelide ,payda satarlar Dow gerçekten satıyor
Originally Posted by *Bozkurt Dow gerçekten satıyor bizim haziran vade yeşil. 24.700 ü bekliyoruz.
Forum Rules
Yer İmleri