Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bir ay içinde 2 araba aldım ilki opel Di 58.5 a aldım 6 ay sonra 73 e sattım hatta o zamana göre uygun fiyata bile sattım sonra Mercedes aldım 142.50 o da şimdi 190-220 arasında geziyor fiyatları yani bir senede ana para olarak 125 bine ortalama 65-80 bin arası kar getirdi bana bu kazanç benim 1 yıllık kazancımdan fazla bu adil bir durum değil balonun daniskası sistem dışı kalanlari Allah korusun araba fiyatları artıyor ama hiç arabası olmayanın geliri artmıyor talep olmayınca da sıfır araba satışı olmuyor fiyatlar daha çok artıyor sarmala girdi bu iş sağlıklı değil

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eniste kango yada benzeri bi aracı vardi 15 gun önce 39 a sattı parayida aldi. Adam devri almadı abi ben satacagim dedi. 1 hafta sonra 45 e sattı. Eniste devri sattığı adamin sattigina verdi. 1 haftada arabayı %14 civarinda artışla satmis oldu alan. Piyasada uyanik ve kerizlerin kesiştigi noktada fiyat olusuyor. Ev ve araba piyasası keriz kayniyor
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    viopta maç ortada.kilit rakamlara göre pazartesi günü işleme gireceğim. 131500 altına düşerse abcd çalıştırır, 130600 dan ve 129.000 den 1/2 long açarım.

131500 altına düşmeden yukarı giderse de gartley çalıştırır 134000 ten short kovalarım.

iyi tradeler.

Bence şuan 110 e kadar düzeltme yapması sağlıklı olur ama boğalar çok güçlü ülke olarak algıların birden tersine döndüğü günlerden geçiyoruz ben şahsen 110 e gelmeden günlük trade ye devam 110 e gelirse haftalık ve aylık a dönebilirim bu sistemimden taviz vermiycem kesinlikle

talep olmayınca da sıfır araba satışı olmuyor fiyatlar daha çok artıyor sarmala girdi bu iş sağlıklı değil

Bu konuda yanılıyorsun sıfır arabada sorun talepte değil arzda. Arz yeterli olmadigindan 2. El fiyatları uctu gitti. Bazi modellerde 2019 veya 2020 az kullanilmis araçlar sıfır fiyatına satılıyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eniste kango yada benzeri bi aracı vardi 15 gun önce 39 a sattı parayida aldi. Adam devri almadı abi ben satacagim dedi. 1 hafta sonra 45 e sattı. Eniste devri sattığı adamin sattigina verdi. 1 haftada arabayı %14 civarinda artışla satmis oldu alan. Piyasada uyanik ve kerizlerin kesiştigi noktada fiyat olusuyor. Ev ve araba piyasası keriz kayniyor
    Aynen dediğin gibi Ayhan bey ben de opel i çok uygun fiyata verdim gaddar olmanın anlamı yok ben den alan çocuk yeni evlenecekti bende kırmadım kendisini sonuçta zaten çokta hak etmediğim bir kazancti ama Mercedes aldigim adam çok gaddardi o da ettiğini buldu arabayı sattı bin pişman oldu sonra meğersem al satci imiş son aldığı araba elinde patlamış

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu konuda yanılıyorsun sıfır arabada sorun talepte değil arzda. Arz yeterli olmadigindan 2. El fiyatları uctu gitti. Bazi modellerde 2019 veya 2020 az kullanilmis araçlar sıfır fiyatına satılıyor
    Doğru diyorsun Ayhan bey haklısınız arzda sıkıntı var ben o açıdan düşünmedim

6. Bende 2017 model Opel corsa otomatik aldım en dolu paket boya değişen yok

12 bin km de

5 ay önce 78 e tüp takılı maliyet yaptım

Dün 135 bin verdiler vermedim

Su anda yerli otomibil firmalari işin kap kaç kismindalar kamu bankalarının dusyk faizli kredileri sadece yerli otomibile verip ithal veya Turkiyede monte edilen araclara vermemesi nedeni ile sıfır full donanimli megane icon 255.000 e satlilirken ford focus titanium full donanımlı 247.000 e satiliyor. Meganin dis kaportanin neredeyse %30 u plastik. Iysa ekim ayinda full donanımlı aynı focus 187.000 iken megan 174.000 idi. Ama fırsatçı yerli üretici sadece yerliye verilen düşük faiz ve yurt disindan gelen yabancı otomobil arzındaki azligida fırsat bilip plastikleri vatandaşa kaktırıp duruyor.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,178
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Su anda yerli otomibil firmalari işin kap kaç kismindalar kamu bankalarının dusyk faizli kredileri sadece yerli otomibile verip ithal veya Turkiyede monte edilen araclara vermemesi nedeni ile sıfır full donanimli megane icon 255.000 e satlilirken ford focus titanium full donanımlı 247.000 e satiliyor. Meganin dis kaportanin neredeyse %30 u plastik. Iysa ekim ayinda full donanımlı aynı focus 187.000 iken megan 174.000 idi. Ama fırsatçı yerli üretici sadece yerliye verilen düşük faiz ve yurt disindan gelen yabancı otomobil arzındaki azligida fırsat bilip plastikleri vatandaşa kaktırıp duruyor.

neyseki plastikmiş.

ya demir/çelik filan olsaydı ?
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz