Sayfa 105/818 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 6543 madde; 833 - 840 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. Dolar cinsinden hesabedersek alış maliyetim 30 dolardı.
    Bugün hisse 30 dolar olsa 100 lira ediyor. Şu anda 10 dolar. 2011de 60 doları görmüş.
    Zararımızın boyutları çok büyük.
    Yorum yaparken hassasiyet gösterirseniz memnun olurum.

2. hisseye yabancı girmesi lazım.
    ihracatın bilançodaki payı %10 gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum. Bu rakamlarla bu rakamlara bizi mahkum eden beceriksiz yönetimle olacak şey değil. Uzunyolların çizgisinden kaymış bu şirket. Satılıp yeni bir ruha ihtiyaç var.

3. Dolar hesabıyla TL hesabı arasında bir bağ kurmak hissenin ederini değiştirmez.

Tamamen arz talep meselesi. Adamlar bir operasyona başlasa hissesi doğrudan 60.00 a götürseler şimdi bu manada ben oturup hissenin fiyatını dolara mı çeviririm yoksa 60.00 dan satar TL yi cebe mi atarım.

Burada fiyata bakmak doğru olan.

Geçmişte alıp ta zararda olanların o zamanki dolar altın bazında zararlarını kıyaslamasına bişey diyemem.

Biz burada şu anki fiyatın alış maliyetimizim üzerinde olduğu için kâr durumuna bakıyoruz.

Umarım zararda olanlar zararını kapatır.

Ytd

Alıntı Originally Posted by ROYAL Yazıyı Oku
    hisseye yabancı girmesi lazım.
    ihracatın bilançodaki payı %10 gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum. Bu rakamlarla bu rakamlara bizi mahkum eden beceriksiz yönetimle olacak şey değil. Uzunyolların çizgisinden kaymış bu şirket. Satılıp yeni bir ruha ihtiyaç var.
    Akzo Nobel'in payından mı bahsediyorsunuz? Sorun Uzunyollarda değil Akzo Nobel'de yani sizce?

2010 lot işlem hacmi

6. Tahtada oyuncu olsa Akzo Nobelin yaptığı her teklifin haberi düştüğünde tahtanın sıçrama yapması lazım.

Akzo nobelin satın alınma süreci NŞA'da beklentidir.

İşte oduncu pardon oyuncu olmayınca böyle oluyor.

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi lafını atalarımız boşuna söylememiş.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

7. Kağnı arabası gibisin,ya öldüm de yada yürü..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski fabrikanın olduğu Topkapı'da ki arsanın akıbeti hakkında bilgi sahibi olan varmı?

Sayfa 105/818 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •